آمار واردات واکسن تا ۲۷ مرداد ۱۴۰۰/ جهش ویروس کرونا در آینده/ رایگان شدن هزینه درمان بیماران کرونایی

انتشارات موفقیت‌شناسی

گمرک جمهوری اسلامی ایران گزارشی در خصوص میزان و نوع واکسن کرونای وارد شده به کشور تا تاریخ ۲۷ مرداد ارائه داد. در ادامه در مورد احتمال جهش ویروس کرونا و تامین هزینه درمان بیماران کرونایی اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد.

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی، گمرک ایران اعلام کرد از تاریخ 15 بهمن 1399 تا 27 مرداد 1400 تعداد 37 محموله واکسن کووید-19 از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور شده است. 

در مجموع تعداد 24 میلیون و 434 هزار و 610 دز واکسن کووید-19 شامل واکسن های چینی(سینوفارم)، ژاپنی(آسترازنکا)، ایتالیایی(کواکس)، روسی (اسپوتنیک)، کره جنوبی (کواکس)، روسی (آسترازنکا) و هندی (بهارات) تا به امروز به کشور وارد شده است.

نمکی: ویروس کرونا در آینده جهش متعددی خواهد داشت

وزیر بهداشت وقوع ناآرامی‌ها و مهاجرت احتمالی شهروندان افغانستانی را یکی از تهدیدها برای اوج‌گیری دوباره کرونا دانست و گفت: با توجه به اینکه قم مقصد بسیاری از این مهاجران خواهد بود، احتمال دارد با ورود این مهاجران به این استان و عدم رعایت دقیق شیوه‌نامه‌ها توسط آنان شاهد اوج‌گیری مجدد بیماری باشیم.

سعید نمکی در سفر به قم در جلسه استانی ستاد مقابله با کرونا با بیان این مطلب گفت: ویروس کرونا در آینده جهش های متعددی خواهد داشت و احتمالاً ویروس های آینده، واکسن را هم زیر سوال خواهد برد.

وی با بیان اینکه واکسیناسیون صددرصدی هم نمی تواند باعث ایمنی کامل جامعه شود،اظهارکرد: تنها راه مبارزه با ویروس رعایت شیوه نامه های بهداشتی است چرا که واکسیناسیون شخص را رویین تن نمی کند.

نمکی از خیزهای بیشتر کرونا در آینده خبر داد و گفت: نمی‌توان مردم را در به وجود آمدن خیزها و پیک های کرونا مقصر دانست چرا که در تعطیلی‌های قبلی همچنان مترو، رستوران ها و دیگر کارخانه‌های تولید بیماری فعالیت می کردند.

وزیر بهداشت افزود: نظام بهداشت و درمان متولی اقتصاد کشور و تامین بسته‌های حمایتی نبوده و نیست اما این بخش ها جور و زحمت بیشماری برای ما به همراه داشته اند.

وی ضمن اشاره به شیوه مدیریت بیماری در سطح کشور گفت: تنها در روزهای نخست به حرف ما گوش می‌دادند اما در ادامه فقط ما یک رای در ستاد ملی مقابله با کرونا داشتیم. در صورتی که در هیچ جای دنیا چنین وضعی نبوده است.

نمکی با بیان اینکه بگو مگوها مشکلی را حل نمی کند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها با همکاری و همدلی تمامی نهادها و دستگاه ها می توانیم از مشکلات عبور کنیم.

وزیر بهداشت در ادامه به تحریم های ظالمانه آمریکا در حوزه سلامت و درمان اشاره کرد و گفت: با وجود ادعای دروغ مقامات رژیم آمریکا، تحریم ها مانع بزرگی برای تهیه و تامین دارو و تجهیزات کشور ایجاد کرده است.

وی همچنین از احتمال وجود خیز جدید بیماری خبر داد و گفت: ما هنوز به قله و پیک بیماری نرسیده‌ایم و احتمال دارد با عادی انگاری، بیماری رشد و شدت بی بیشتری پیدا کند.

وزیر بهداشت به افزایش ظرفیت بهداشت و درمان کشور در دو سال گذشته اشاره کرد و گفت: در این مدت تخت های آی سی یو در کشور دو برابر افزایش یافته و ۱۵۰۰ دستگاه اکسیژن ساز به مراکز درمانی فرستاده شده است.بنابر اعلام وبدا،نمکی همچنین به درخواست روزهای گذشته مبنی بر تعطیلی کشور به مدت دو هفته اشاره کرد و گفت: دلهره از فروپاشی نظام سلامت و خستگی کادر درمان عامل اصلی نگارش انتشار این نامه بود.

سازمان تامین اجتماعی هزینه درمان بیماران کرونایی را برعهده گرفت

سالاری در نامه‌ای به معاون درمان وزارت بهداشت، آمادگی سازمان تامین اجتماعی برای پرداخت ۱۰۰ درصد هزینه‌های درمانی مورد تعهد برای بیماران کرونایی را اعلام کرد.

در نامه مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  تاکید شده است که با توجه به گسترش بیماری کرونا و در راستای کاهش بار مالی ناشی از درمان این بیماران، صددرصد هزینه‌های درمانی مورد تعهد سازمان تامین اجتماعی برای بیماران کرونایی که در مراکز دولتی و دانشگاهی در بخش بستری و یا بستری موقت تحت درمان قرار می‌گیرند تا اطلاع ثانوی برعهده سازمان تامین اجتماعی خواهد بود.

انتهای پیام/

اگر به کارآفرینی علاقه‌مند هستید از این رسانه دیدن کنید
منبع
باشگاه خبرنگاران جوانایلناباشگاه خبرنگاران جوان

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا