سفارش رپورتاژ آگهی: 09128237336

افتخارآفرینی دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران در بزرگ‌ترین رویداد بین‌المللی علمی ایده و فناوری

دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران با همکاری پژوهشگرانی از دانشگاه زاگرب کرواسی در بزرگترین رویداد بین‌المللی علمی ایده و فناوری در کشور ترکیه “یک ایده یک دنیا ۲۰۲۲” افتخارآفرینی کردند.

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی، تیمی متشکل از اساتید و دانشجویان مدیریت جهانگردی دانشگاه تهران، در بزرگترین رویداد بین‌المللی ایده و فناوری کشور ترکیه معروف به “یک ایده یک دنیا” (2022 One Idea One World) موفق به کسب مدال طلا در زیرگروه سیستم‌های هوشمند و اینترنت اشیا شدند.

سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان (WIIPA) و (TUMMIAD) انجمن مخترعین ترکیه میزبان این دوره از مسابقات بود. این رویداد جهانی که در حمایت از ایده، استارت‌آپ‌ها و مخترعین جهان در کشور ترکیه برگزار شد، در این دوره میزبان تیم‌هایی از ۳۰ کشور دنیا از جمله ایران، کانادا، چین، تایوان، آمریکا، مالزی، اندونزی و امارات متحده عربی در ۱۰ زیرگروه مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی و… در این دوره از مسابقات که ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در استانبول برگزار شد که بیش از ۲۰۰ ایده و طرح نوآورانه مختلف با هم به رقابت پرداختند.

امیرحسین پاینده، سامان کیوان‌نیا، دکتر امین فرجی، دکتر سوزانا استوجاکوویچ سلوستکا (Suzana Stojakovic Celustka)، رضا رئیسی، مصطفی رفتاری، فاطمه رشیدنیا با طرح «استفاده از روبات پرنده برای گردشگری مجازی» از دانشگاه تهران و شرکت InfoSet موفق به کسب مدال طلا شدند.

مسئول دفتر مرکزی سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان در ایران، دکتر مهرداد سلیمانی، با بیان این که جشنواره بین المللی 1idea1world در راستای معرفی اختراعات، نوآوری‌ها و استارت‌آپ‌ها برگزار می‌شود، اظهار کرد: ششمین جشنواره بین‌المللی «یک ایده یک دنیا» ترکیه در تاریخ ۱۶ الی ۱۷ می ۲۰۲۲ معادل ۲۶ الی ۲۷ اردیبهشت ماه با سخنرانی خانم مانلی شه رئیس سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان (WIIPA) و آقای بولنت کاواکلی رئیس انجمن مخترعین ترکیه در مرکز تجاری سازی اطلاعات استانبول افتتاح شد که اتاق بازرگانی ترکیه، مرکز تجاری سازی اطلاعات ترکیه، سازمان پژوهش و نوآوری ترکیه، شهرداری استانبول و سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان به‌عنوان حامیان این جشنواره در ترکیه بودند.

دکتر مهرداد سلیمانی افزودند که کشور ایران در سال 2019 به‌عنوان نماینده رسمی این رویداد در دانشگاه تهران میزبان دومین دوره از این رقابت‌ها بود. ایشان افزودند: همزمان با برگزاری ششمین جشنواره بین المللی «یک ایده یک دنیا» جلسه مشترک دفتر خاورمیانه سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان جهت بررسی آخرین وضعیت کشورهای خاورمیانه در زمینه نوآوری و اختراعات و تصمیم‌گیری در خصوص برنامه‌های آتی این سازمان با حضور نمایندگان کشورهای منطقه از جمله نماینده ایران در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه برگزار شد.
استفاده از پرنده‌های هدایت‌پذیر از دور، در دنیای گردشگری مجازی تا به امروز با کاربرد‌هایی همچون شبیه‌سازی و فیلم‌برداری از مکان‌های طبیعی و تاریخی، با قابلیت پخش آفلاین در محیط مجازی و ثبت وقایع در فضای تحت وب، همراه بوده است.

از همین رو، این پرنده‌ها، به ابزاری قدرتمند برای صنعت گردشگری تبدیل شده‌اند. با توجه به پاندمی کروناویروس و تأثیر آن بر صنعت گردشگری، اهمیت گردشگری مجازی بر کسی پوشیده نیست.

گردشگری مجازی لحظه‌ای، الگوی جدیدی است که هدف آن، کاهش محدودیت‌ها با نمایش اماکن گردشگری در رایانه‌ها و فضای تحت وب است و می‌تواند به جایگزین خوبی برای گردشگری فیزیکی تبدیل شود. در یک سناریوی واقعی می‌توان به کمک اینترنت اشیا، رویکرد جدیدی با استفاده از پرنده‌های هدایت‌پذیر از دور در گردشگری مجازی تعریف نمود. در این رویکرد جدید، پرنده با استقرار در یک منطقه‌ی گردشگری، به‌صورت هوشمند و بدون دخالت انسان با پرواز در اطراف یک مکان هدف و ارسال تصاویر زنده و لحظه‌ای، تصور اینکه «واقعاً آنجا هستم» را برای گردشگران به اجرا می‌گذارد.

در این پژوهش، با ارائه‌ی یک مدل جدید از گردشگری مجازی با عنوان «گردشگری در لحظه»، به معرفی و بیان چالش‌های موجود در مسیر استفاده از فناوری‌های نوین همچون پهپادها پرداخته می‌شود تا بتواند راهی کاملاً پویا برای بازدید از مکان‌های گردشگری ارائه نماید که گاهاً دسترسی به آن‌ها می‌تواند سخت و پرهزینه‌ باشد.

پایان پیام/

اگر به کارآفرینی علاقه‌مند هستید از این رسانه دیدن کنید
منبع
پایگاه خبری موفقیت شناسی

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا