معرفی برگزیدگان رقابت کنز
در حاشیه نمایشگاه اینوتکس از برترینهای رقابت کنز،تقدیر به عمل آمد.
به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی به نقل از ایسنا، امروز جمعه در آخرین روز از دوازدهمین نمایشگاه اینوتکس، مراسم پایانی رقابتهای «کنز» در ساختمان فنبازار و سالن آمفیتاتر پارک فناوری پردیس برگزار شد. و طی،آن برترینهای آن معرفی شد.
اسامی برگزیدگان به این شرح است:
دکتر اعظم کرمی، دانشیار دانشگاه کرمان در حوزه الکترو نیک و رباتیک
دکتر سینا مظفری، استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه سلامت و تجهیزات پزشکی
دکتر نور فائزه ابوقاسم، دانشیار دانشگاه USMمالزی در حوزه آب، انرژی و محیط زیست
دکتر سیتی فوزیه توها، دانشیار دانشگاه بین المللی اسلامی مالزی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوش مصنوعی
دکتر ایمان صالح، پژوهشگر و دستیار آموزشی دانشگاه قطر در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی
مهندس نادر عطایف، پژوهشگر دانشگاه فنی آذربایجان در حوزه الکترونیک و رباتیک
به گزارش ایسنا، رقابت علمی کنز (Knowledge Application and Notion for Societ) که توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) برگزار میشود، رقابتی است که در آن دانشجویان، مخترعان، پژوهشگران و اساتید جوان زیر ۴۵ سال جهان اسلام دستاوردهای علمی و فناوری اعم از ایده ی علمی-کاربردی، مقاله و یا مجموعه مقالات، کتاب و اختراع خود را به دبیرخانه رقابت ارسال میکنند و پس از داوری آثار، از برگزیدگان تقدیر میشود.
در این رقابت از محققان و فناوران جهان اسلام دعوت می شود که علاوه بر امکان حضور در بخش آزاد ذیل حوزه های رقابت، راهکارهای خویش را برای چالشهای مطرح شده از جانب صنایع و موسسات بین المللی ذیل همین حوزه ها نیز ارائه دهند و در واقع رقابت در دو بخش آزاد و چالش ها برگزار می شود.
این رقابت در حوزههای «صنایع غذایی و کشاورزی»، «سلامت و تجهیزات پزشکی»، «آب، انرژی و محیط زیست»، «برق، الکترونیک و رباتیک»، «فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوش مصنوعی» و «معدن و صنایع معدنی» برگزار شد.
طی مدت برگزاری این رویداد، ۷۸ چالش از ۱۶ پاویون از ۴ کشور ایران و پاکستان و مالزی و آذربایجان حضور داشتند.
همچنین فرصت ویژه برای زیر ۳۰ سالهها درنظر گرفته شد که ۸۸۱ اثر از ۲۲ کشور آذربایجان، اردن، افغانستان، اندونزی، ایران، برونئی، بنگلادش، پاکستان، تاتارستان، ترکیه، روسیه، سریلانکا، عراق، عمان، فلسطین، فیلیپین، کنیا، لبنان، مالزی، مصر، ویتنام و هند به دبیرخانه رسید و پس از طی مراحل غربالگری و ارزیابی۲۰ نفر از ۱۲ کشور به مرحله نهایی راه یافتند و در نهایت با رأی داوران، ۶ برگزیده از کشورهای آذربایجان، ایران، لبنان و مالزی انتخاب شدند.
پایان پیام/