حمایت دفتر تبلیغات اسلامی از ایده‌های نوآورانه و خلاق با تاسیس مرکز ملی اشراق

مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی چترا

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی، به نقل از پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی(تبلیغ‌نیوز)، حجت‌الاسلام و المسلمین احمد واعظی که در آئین افتتاحیه مرکز ملی نوآوری و خلاقیت «اشراق» دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم سخن می‌گفت، تصریح کرد: دفتر تبلیغات اسلامی در مسیر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی و به منظور شناسایی، حمایت و شبکه‌سازی خلاقیت‌ها و نوآوری‌های فرهنگی، مبادرت به تاسیس مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق کرده است.

وی اظهار کرد: افتتاح این مرکز به این معنا نیست که این دفتر تاکنون در کارنامه عملی خود، توجهی به مسائل مربوط به نوآوری و خلاقیت نداشته است.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: اداره کل تبلیغ نوین این دفتر در سال ۱۳۹۴ افتتاح شد و البته پیش از آن هم مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات، کارهایی از این جنس انجام می‌داد که نشان می‌دهد دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از دیرباز به این‌گونه فعالیت‌ها از جمله تأسیس خُرده‌برندهای فرهنگ دینی توجه داشته و از آن‌ها حمایت کرده است.

وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین پشتیبان حوزه دانش‌بنیان و همچنین خلاقیت و نوآوری فرهنگی هستند و البته باید اذعان داشت که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در دوره تصدی فعلی، تحول عظیمی در حمایت از توسعه فرهنگ و به‌ویژه فرهنگ دینی داشته و در حوزه اقتصاد و علم محدود نشده است.

حجت‌الاسلام واعظی همچنین بیان کرد: به نظر می‌رسد اگر بتوانیم این خلاقیت و نوآوری‌ها را به تجاری‌سازی برسانیم، آن‌گاه حتی از فروش نفت هم مُستغنی خواهیم شد.

وی در ادامه حوزه کودک و نوجوان را از اولویت‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان و بیان کرد: دفتر تبلیغات اسلامی در این حوزه با فعالیت‌های چندین ساله و تجربه‌های مرکز تربیت مربی کودکان و نوجوانان، دارای یک مزیت نسبی است و به دنبال آن هستیم تا در هیأت اُمنای دفتر، تأسیس یک مرکز منحصر به موضوعات کودکان و نوجوانان را برای تجمیع همه صف‌های موجود در این حوزه به تصویب برسانیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، اولویت دیگر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم را در موضوع زن، خانواده و سبک زندگی خواند و اذعان کرد: میزهایی در این موضوع در قطب‌های علمی و فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی تأسیس شده و به فعالیت ادامه خواهند داد.

وی با اشاره به اولویت فضای مجازی برای دفتر تبلیغات اسلامی، گفت: تردیدی نیست که در حوزه امور دانش‌بنیان و نوآوری و خلاقیت‌ها، نیاز به یک دانش مربوط به فناوری و امور دانش‌بنیان و نوآوری‌ها داریم که می‌توان از آن به فقه و فلسفه فناوری و یا فقه و فلسفه نوآوری تعبیر کرد.

حجت‌الاسلام واعظی ادامه داد: امروزه پرسش‌هایی در این زمینه از سوی فعالان حوزه دانش‌بنیان و امور فناوری و نوآوری به این دفتر می‌رسد که ضرورت توجه به فقه و فلسفه این حوزه را یادآور می‌شود.

گفتنی است، در مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق دفتر تبلیغات اسلامی، ایده‌های خلاق و نوآورانه که قابلیت ترویج ارزش‌های فرهنگی به‌صورت تاب‌آور را داشته باشد، پذیرش شده و از طریق حمایت‌های مادی و معنوی اعم از آموزش، مشاوره، امکانات و … سعی می‌شود شرایطی فراهم آید که ایده‌های پذیرش شده به بلوغ رسیده و بتوانند در قامت یک خدمت یا محصول فرهنگی در گستره‌ی جامعه اسلامی زمینه‌ساز نشر و توسعه ارزش‌های فرهنگی و دینی شوند.

پایان پیام/

اگر به کارآفرینی علاقه‌مند هستید از این رسانه دیدن کنید

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا