ژست کارآفرینی با رانت‌های ارزی و سوءاستفاده از روابط اجتماعی | محمدعلی نژادیان: باید جلوی افرادی را که ژست کارآفرینی می‌گیرند و با رانت‌های ارزی و سوءاستفاده از روابط اجتماعی آینده و اعتقادات جوانان کشور را نابود می‌کنند و به آن‌ها نسخه می‌دهند که اگر نمی‌توانی مقصر خودت هستی را گرفت. صدا و سیما، دانشگاه‌ها و مراکز دولتی و حکومتی مراقب باشند چه کسانی را چهره معروف می‌کنند و از چه چهره‌های معروفی استفاده می‌کنند. مردم نیز فراموش نکنند که کارآفرین‌نماها؛ طلای بدلی در ویترین اقتصاد هستند.

نمایه سازی نشریات وزارت علوم تا پایان 1404 تکمیل می‌شود

رییس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام گفت: از مجموع ۲ هزار و ۸۰۰ مجله وزارت علوم، یکهزار و ۹۰۰ عنوان نشریه در ISC نمایه می‌شود و دیگر مجلات واجد شرایط نیز تا پایان سال در مرکز داده‌های موسسه قرار خواهند گرفت.

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی، محمدمهدی علویان‌مهر در نشست هیات رئیسه موسسه ISC و دانشگاه آزاد اسلامی فارس، افزود: همه مجلات وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ISC نمایه شده‌اند.

او اظهار کرد: در مسیر رشد علمی کشور، هم‌افزایی مراکز آموزش، تمرکز بر دیپلماسی علمی، اجرای طرح‌های تحولی و توسعه فعالیت‌ها در چارچوب برنامه هفتم توسعه، دارای اهمیت است.

رییس موسسه ISC ادامه داد: یکی از اهداف تاسیس این موسسه، ایستادگی علمی جهان اسلام در برابر نظام سلطه است.

وی افزود: با اجرای طرح‌های تحولی، شاهد ارتقای کمی و کیفی نمایه‌سازی مجلات داخلی و بین‌المللی هستیم.

علویان‌مهر عنوان کرد: درج مقالات در ISC، اسکوپوس و سایر مراجع معتبر، نقش مهمی در ارتقای جایگاه علمی دانشگاه‌ها و بازنشر مطلوب یافته‌های علمی دارد و نمایه‌سازی مجلات، یکی از محورهای اصلی برنامه هفتم توسعه است.

او اعلام کرد: در زمان حاضر، تعداد مجلات خارجی نمایه‌شده در ISC از ۷۰ عنوان به ۴۰۰ مجله رسیده و این عدد تا پایان سال به ۲ هزار مجله افزایش می یابد.

رییس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام یادآور شد: در زمان حاضر تعداد مجلات علمی کشور به ترتیب مربوط به وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی است.

علویان مهر گفت: هدف‌گذاری نمایه‌سازی ۱۵ هزار مجله خارجی در ISC از اهداف کلیدی برنامه هفتم توسعه است.

علویان‌مهر یادآور شد: فعالیت‌های ISC تنها به جهان اسلام محدود نیست و این موسسه در عرصه بین‌الملل نیز حضور فعال دارد.

او گفت: ۵۷ کشور اسلامی همچون ایران، عربستان، پاکستان، مراکش، مصر، مالزی، اندونزی و عراق را از مهم‌ترین اعضای حوزه فعالیت‌های ISC هستند.

علویان مهر ادامه داد: علاوه بر نمایه‌سازی مجلات، نمایه‌سازی استنادی کتاب‌ها و پایان‌نامه‌ها و همکاری با شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علوم انسانی دیجیتال نیز در دستور کار Isc قرار دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز، نیز در این نشست گفت: همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با ISC در سطح ملی و استانی زمینه‌ساز پیشرفت علمی کشور است.

محمدرضا قائدی با اشاره به اجرای طرح «پژوهش اثربخش یکپارچه شبکه‌ای» از سال ۱۳۹۸ در دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: هدف این طرح شناسایی چالش‌ها و ارائه راه‌حل‌های علمی است.

او ادامه داد: ایده‌ها و مقالات اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس می‌تواند به صورت طبقه‌بندی‌شده در اختیار متقاضیان و علاقه‌مندان از طریق ISC قرار گیرد.

انتهای پیام/

ژست کارآفرینی با رانت‌های ارزی و سوءاستفاده از روابط اجتماعی | محمدعلی نژادیان: باید جلوی افرادی را که ژست کارآفرینی می‌گیرند و با رانت‌های ارزی و سوءاستفاده از روابط اجتماعی آینده و اعتقادات جوانان کشور را نابود می‌کنند و به آن‌ها نسخه می‌دهند که اگر نمی‌توانی مقصر خودت هستی را گرفت. صدا و سیما، دانشگاه‌ها و مراکز دولتی و حکومتی مراقب باشند چه کسانی را چهره معروف می‌کنند و از چه چهره‌های معروفی استفاده می‌کنند. مردم نیز فراموش نکنند که کارآفرین‌نماها؛ طلای بدلی در ویترین اقتصاد هستند.
منبع
ایرنا

موسس و مدیرمسئول: دکتر محمدعلی نژادیان

پایگاه خبری موفقیت‌شناسی | هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا