ابوالفضل باقریفرد: دارندگان مدال برنز المپیادهای دانشجویی هم میتوانند از مزایای استعداد درخشان استفاده کنند
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نخبگان جزو سرمایههای تجدیدناپذیر هستند. هنگامی که یک نخبه را از دست میدهیم، یک نخبه دیگر به روی کار میآید اما جای فرد را که از دست دادهایم، پر نمیشود.
به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی به نقل از ایسنا، دکتر ابوالفضل باقریفرد در نشست با دانشجویان استعداد درخشان و نخبگان وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: انتخاب استعداد درخشان برای دانشجویان دانشگاههای وزارت بهداشت بسیار سخت است چرا که بررسیها حاکی از آن است که این افراد جزو برترینها هستند.حدود ۲۵۰ هزار دانشجو در دانشگاههای وزارت بهداشت که مشغول به تحصیل هستند و جزو استعدادهای برتر به حساب میآیند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: نخبگان و استعدادهای درخشان جزو سرمایههای تجدید ناپذیر هستند. ما باید برای بارور شدن استعدادهای این افراد تلاش کنیم.
دکتر باقریفرد با بیان اینکه حمایت از نخبگان را در دستور کار قرار دادهایم، افزود: می توانستیم نخبگان را ساماندهی کنیم اما آنها را سازماندهی نکردهایم. لذا هیچ اطلاعی درباره نخبگان دانشآموخته نداریم.
وی با بیان اینکه تغییراتی در حوزه المپیاد شکل گرفته است، افزود: اختتامیه المپیاد را باید شروع کار خود بدانیم. ما باید کمک کنیم که نظرات افراد عملیاتی شود تا مشکلات حل شود. سازماندهی برای عملیاتی شدن نظرات جزو وظایف ما به حساب میآید.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه فاصله میان دارندگان مدال برنز با دارندگان سایر مدالها محدود است،تصریح کرد: دارندگان مدال برنز میتوانند از مزایای استعداد درخشان استفاده کنند.
وی ادامه داد: المپیاد دچار تغییراتی شده است. المپیاد همچون کنکور شده و افرادی از این راه کسب درآمد میکنند. ما میخواهیم که نیاز کشور برطرف شود و تغییرات اساسی در المپیاد شکل بگیرد تا گرهی از مشکلات بازشود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: پاسخگویی اجتماعی در کانون قرار گرفته است. بهطور مثال،یک نفر در بورد موفق میشود اما توانایی ارتباط با بیماران را ندارد. این موضوع هم به معاونت دانشجویی و آموزشی وزارت بهداشت مربوط میشود.
دکتر باقریفرد در پایان خطاب به دانشجویان استعداد درخشان و نخبگان وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی افزود: ما نمیتوانیم مشکلات موجود را در این جلسه حل کنیم اما میخواهیم صدا و خواستههایتان را در این جلسات بشنویم و در جلسات تصمیمگیری از نظرات شما بهره ببریم.
پایان پیام/