همکاری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با انتشارات مطرح و شناخته شده جهانی

انتشارات موفقیت‌شناسی

دکتر اکرم شریفی عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای چاپ چند فصل از کتاب‌های انتشارات Springer و Elsevier از انتشارات مهم دنیا همکاری داشت.

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر اکرم شریفی عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای تالیف سه فصل از کتاب Fig (Ficus carica):Production, Processing, and Properties با انتشارات Springer و برای تالیف یک فصل از کتاب Processing of Food Products and Wastes with High Voltage Electrical Discharges
با انتشارات Elsevier همکاری داشت.
گفتنی است؛ هم چنین تولید پودر نوشیدنی فوری فراسودمند بر پایه عصاره چغندر قرمز که در سال 1399 توسط سرکار خانم دکتر اکرم شریفی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در قالب پایان‌نامه دانشجو مرضیه حاجی آقایی تولید شده به ثبت رسیده است؛ که از این پروژه یک ثبت اختراع با تائیدیه علمی از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و یک مقاله ISI  در journal of food Quality   با عنوان Physicochemical Properties of Red Beetroot and Quince Fruit Extracts Instant Beverage Powder: Effect of Drying Method and MaItodextrin Concentration. و یک مقاله فارسی در مجله علوم و صنایع غذایی ایران با عنوان”بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی پودرنوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز،کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی” به چاپ رسیده است.

پایان پیام/

اگر به کارآفرینی علاقه‌مند هستید از این رسانه دیدن کنید

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا