سفارش رپورتاژ آگهی: 09128237336

عمارت عین الدوله به عنوان مرکز هنرهای ایرانی اسلامی پایتخت افتتاح شد

عمارت عین الدوله به عنوان مرکز هنرهای ایرانی اسلامی پایتخت افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی به نقل از مهر، همزمان با بزرگداشت روز جهانی صنایع دستی، آئین بزرگداشت صنایع دستی و افتتاح اولین نمایشگاه مهر و حکاکی کشور در نگارخانه برگ به میزبانی سازمان زیباسازی شهر تهران و با حضور معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد.

در این مراسم مریم جلالی، معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری این رویداد را نخستین گام در راستای همکاری پیوسته بین مدیریت شهری و حوزه صنایع‌دستی برای ارائه خدمات متقابل عنوان کرد و افزود: شهرداری فضاهای مختلفی در اختیار دارد که می‌تواند در اختیار هنرمندان صنایع‌دستی قرار دهد و از سوی دیگر ایده‌های هنرمندان نیز می‌تواند موجب هویت‌بخشی به شهر شود. این اتفاق در عمارت عین‌الدوله رخ داده و امروز شاهدیم که این مجموعه میزبان هنرمندان صنایع دستی کشور است.

جلالی تصریح کرد: مجموعه معاونت صنایع‌دستی در تمام کشور موظف به تعامل با شهرداری تهران شده‌اند، ضمن آنکه استفاده از تبلیغات محیطی و فضاهای تبلیغاتی سطح شهر را برای معرفی و شناساندن هنر و هنرمندان صنایع‌دستی با حمایت سازمان زیباسازی با جدیت پیگیری خواهد شد.

در این مراسم مجید قادری آذر معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی نیز ضمن تاکید بر حمایت از هنرمندان در عرصه شهری گفت:
یکی از مشکلاتی که باعث شده هنر صنایع دستی تا حدودی مورد استقبال عموم قرار نگیرد و به نوعی فراموش شود، عدم گردش مالی و حمایت همه جانبه بوده است که بر همین اساس ما در سازمان زیباسازی در اولین گام حمایتی خود بناداریم نگارخانه برگ این عمارت را به عنوان مرکز هنرهای ایرانی اسلامی تبدیل کنیم.

به گفته قادری؛ در عمارت عین الدوله علاوه بر انجام فعالیت در حوزه هنر مجسمه سازی، هنر صنایع دستی نیز با حضور اساتید و برگزاری کارگاه‌های تخصصی و آموزشی دنبال خواهد شد.

قادری در پاسخ به خبرنگاران در مورد اخباری که در مورد عمارت عین‌الدوله مطرح شده، گفت: در چند روز اخیر، برخی از رسانه‌های معاند با تحریف واقعیت برای این مجموعه حاشیه سازی کردند که البته برای ما اهمیتی ندارد. اما برای اطلاع دلسوزان میراث فرهنگی می‌گویم که این عمارت به هیچ شخص یا نهادی واگذار نشده، در ضلع غربی عمارت در دوره‌های قبلی مدیریت شهری انباری ساخته شده بود که به هیچ وجه زیبنده این بنای تاریخی نبود. با تصویب هیأت مدیره سازمان، قرار شد این انبار تبدیل به «کافه هنرهای تجسمی» شود.

قادری افزود: مجری این تغییر کاربری نیز آقای عبدالله آذری است که از چهره‌های شناخته شده صنایع دستی کشور و مورد تأیید مکتوب وزارت میراث است. قرار بر این است که با حضور تیم جدید در عین‌الدوله، فعالیت‌های هنری این مجموعه با رویکرد تحصصی هنرهای تجمسی جان دوباره بگیرد که با افتتاح نمایشگاه صنایع دستی گام اول آن برداشته شد.

پایان پیام/

اگر به کارآفرینی علاقه‌مند هستید از این رسانه دیدن کنید
منبع
مهر

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا