موفقیت محقق دانشگاه آزاد در کسب مدال طلای مسابقات مخترعین ژنو 2023
محقق دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئینزهرا با محصول دانشبنیان خود موفق به کسب طلای مسابقات جهانی مخترعین ژنو سوئیس ۲۰۲۳ شد.
به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی به نقل از آنا، مدال طلای مسابقات جهانی مخترعین ژنو سوئیس که هرساله توسط فدراسیون جهانی مخترعین برگزار میشود به مهدی محرمپور مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بویین زهرا اعطا شد.
محرمپور با محصول آبیاری زیرسطحی (گسیلنده آبیاری با دبی خروجی ثابت و ضد گرفتگی) در این رقابتها که با حضور ۱۵۰۰ مخترع عضو فدراسیون جهانی (دارای لقب INV) از ۵۰ کشور دنیا برگزار شد، شرکت کرد.
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بویین زهرا دارای سه اختراع بینالمللی در حوزه آبیاری بوده که توانسته چند جوایز بینالمللی و ملی را در این حوزه کسب کند.
همه اختراعات محرمپور با حمایت و سرمایهگذاری دانشگاه آزاد اسلامی واخد بویین زهرا اکنون در حال تولید صنعتی است.
با توجه به کارکرد بالای محصولات تولیدی در مقایسه با نمونههای خارجی پیشنهاداتی از طرف شرکتهای بینالمللی برای همکاری و اخذ نمایندگی ارائه و تاکنون به شرکتهایی از کشورهای امارات، قطر، ترکیه، آلمان و عراق نمایندگی فروش اعطا شده است.
محصولات تولیدی جزء معدود گسیلندههای دارای مجوز مرکز تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی بوده و به کشاورزان استفاده کننده از محصولات واترسوآب وام بلاعوض اعطا میشود.
رضا شعباننژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئینزهرا به خبرنگار آنا گفت: در راستای منویات مقام معظم رهبری، دستور رئیس جمهور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تولیدات دانشبنیان و استراتژیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بویین زهرا سعی کرده با حمایت همه جانبه از پژوهشگران و فناوران در این مسیر گام بردارد که از آن جمله میتوان راهاندازی کارگاه تزریق پلاستیک برای واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه، همکاری در تولیدات فناورانه و سرمایهگذاری در طرحهای دانشبنیان را ذکر کرد.
به گفته مهدی محرمپور رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئینزهرا و مجری سیستم آبیاری زیرسطحی هوشمند، طراحی و تولید این سیستم حاصل سالها تحقیق استادان و دانشجویان مرکز رشد واحدهای فناور این واحد دانشگاهی است که با تلاش شبانهروزی و صادقانه و با هدف کاهش آب مصرفی در کشاورزی اکنون به تولید انبوه رسیده و از مزیتهای آن کاهش ۷۰ درصدی مصرف آب، کاهش ۶۰ درصدی انرژی و کاهش ۵۰ درصدی مصرف کود در مزارع کشاورزی بوده و در چند مزرعه کشاورزی و پنج هکتار از محوطه درختکاری شده مقابل دانشگاه، مراحل آزمایشی خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.
انتهای پیام/