تیمهای کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان در جام پیروزی ترکیه به مقام قهرمانی رسیدند
نمایندگان کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان کشورمان در رقابتهای جام پیروزی ترکیه با کسب ۱۱ طلا، ۶ نقره و پنج برنز، قهرمان شدند.
به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی به نقل از ایرنا، رقابتهای بین المللی کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان جام پیروزی ترکیه روزهای ۲۲ تا ۲۴ اسفندماه در شهر آنتالیا ترکیه برگزار شد که در نهایت تیم کشتی آزاد و فرنگی به قهرمانی رسیدند.
تیم کشتی آزاد:
سام ارشد در وزن ۵۱ کیلوگرم، سبحان اسمی در وزن ۷۱ کیلوگرم، رضا افشار در وزن ۸۰ کیلوگرم، امیررضا علیپور در وزن ۹۲ کیلوگرم، امیرحسین نقدعلیپور در وزن ۱۱۰ کیلوگرم به مدال طلا، محمد امین ساقی در وزن ۴۵ کیلوگرم، امیرحسین محمدی مقدم در وزن ۴۸ کیلوگرم، سام سیار در وزن ۵۵ کیلوگرم، کامران فضلی در وزن ۶۰ کیلوگرم به مدال نقره و اهورا خاطری در وزن ۵۵ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.
در وزن ۴۵ کیلوگرم محمدامین ساقی در دورهای اول و دوم مقابل کشتیگیرانی از کشورهای ترکمنستان، ترکیه و جمهوری آذربایجان به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی رفت. وی در این مرحله مقابل حریفی از ترکیه پیروز شد و به دیدار فینال راه یافت. ساقی در دیدار نهایی مغلوب حریف قرقیزستانی شد و به مدال نقره رسید.
در وزن ۴۸ کیلوگرم امیرحسین محمدیمقدم در دور اول مقابل حریفی از قرقیزستان به پیروزی رسید و در دور بعد نیز کشتیگیری از قرقیزستان را شکست داد و راهی دیدار نهایی شد. محمدی در فینال مغلوب کشتیگیری از جمهوری آذربایجان شد و به مدال نقره رسید.
در وزن ۵۱ کیلوگرم سام ارشد در مبارزه نخست خود با نتیجه ۱۰ بر صفر حریفی از ترکیه را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله کشتیگیری از قرقیزستان را شکست داد و راهی دیدار فینال شد. ارشد در دیدار پایانی کشتیگیر جمهوری آذربایجان را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۵۵ کیلوگرم ابوالفضل کوشکی در دور نخست مقابل حریف قرقیزستان مغلوب شد و از دور رقابتها کنار رفت. اهورا خاطری در دورهای اول و دوم کشتیگیرانی از ترکمنستان را شکست داد. سام سیار در مبارزه نخست مقابل حریفی از کشور ترکیه به برتری دست یافت. وی در دور بعد مقابل دیگر نماینده ترکیه به پیروزی رسید و در مرحله نیمه نهایی مقابل اهورا خاطری دیگر نماینده کشورمان با نتیجه ۶ بر ۲ به پیروزی رسید و راهی فینال شد. سیار در فینال مغلوب کشتیگیری از جمهوری آذربایجان شد و به مدال نقره بسنده کرد. خاطری نیز در دیدار ردهبندی مقابل حریف خود پیروز شد و به مدال برنز رسید.
در وزن ۶۰ کیلوگرم کامران فضلی در دور نخست نماینده جمهوری آذربایجان را مغلوب کرد. وی در دور بعد مقابل کشتیگیری از انگلیس به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله نماینده کشور ترکیه را از پیش رو برداشت و فینالیست شد. فضلی در دیدار پایانی مقابل حریف قرقیزستانی مغلوب شد و به مدال نقره رسید.
در وزن ۶۵ کیلوگرم ماهان کاووسی در دور اول مقابل حریفی از قرقیزستان به پیروزی رسید. وی در دور دوم به کشتیگیری از ترکیه باخت. کاووسی در گروه شانس مجدد حریف خود را مغلوب کرد و به دیدار ردهبندی راه پیدا کرد. وی در این دیدار مغلوب حریف خود شد و در جایگاه پنجم قرار گرفت.
در وزن ۷۱ کیلوگرم سبحان اسمی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل کشتیگیری از ترکیه به برتری دست یافت. وی در دور سوم دیگر نماینده ترکیه را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی با شکست کشتیگیر قرقیزستانی به دیدار فینال راه یافت. اسمی در این دیدار از سد حریف مجارستانی گذشت و به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۸۰ کیلوگرم رضا افشار در دور نخست مقابل حریفی از ترکیه به برتری دست یافت. وی با برتری مقابل کشتیگیری از ترکیه فینالیست شد. افشار در فینال حریف جمهوری آذربایجانی خود را مغلوب و صاحب گردن آویز طلا شد.
در وزن ۹۲ کیلوگرم امیررضا علیپور در مبارزه نخست حریفی از ترکمنستان را مغلوب کرد. وی با برتری مقابل حریفی از مجارستان به دیدار نهایی راه پیدا کرد. علیپور در فینال با برتری مقابل حریف خود طلایی شد.
در وزن ۱۱۰ کیلوگرم امیرحسین نقدعلیپور در مبارزه نخست حریفی از ترکمنستان را مغلوب کرد. وی در دور دوم کشتیگیری از جمهوری آذربایجان را شکست داد. نقدعلیپور در دور سوم حریفی از ترکیه را مغلوب کرد. وی در مرحله نیمهنهایی نیز دیگر کشتیگیر ترکیه را شکست داد و راهی فینال شد. نقدعلیپور در فینال مقابل حریفی از جمهوری آذربایجان به برتری دست یافت و طلایی شد.
تیم کشتی فرنگی:
تیم منتخب کشتی فرنگی نوجوانان کشورمان ۶ طلا، ۲ نقره و ۴ برنز کسب کردند. مدالهای فرنگیکاران توسط احمد بدرالدینی در وزن ۴۵ کیلوگرم، علیرضا امیری در وزن ۴۸ کیلوگرم، امیرعلی حیدری در وزن ۵۵ کیلوگرم، ابوالفضل شیری در وزن ۶۰ کیلوگرم، امیرمهدی سعیدینوا در وزن ۶۵ کیلوگرم، دانیال ایزدی در وزن ۹۲ کیلوگرم به مدال طلا، محمدباقر عزیزی در وزن ۶۰ کیلوگرم و محمد کاظمی در وزن ۷۱ کیلوگرم به مدال نقره، حسین قادری در وزن ۴۸ کیلوگرم، سید ایمان حسینی در وزن ۵۵ کیلوگرم، علیرضا محمدحسینی در وزن ۸۰ کیلوگرم و عرشیا میرزاجانی در وزن ۹۲ کیلوگرم به مدال برنز کسب شد.
در وزن ۴۵ کیلوگرم احمد بدرالدینی در دور اول مقابل کشتیگیری از قرقیزستان به پیروزی رسید. وی در دور دوم دیگر نماینده قرقیزستان را مغلوب کرد و در دیدار مرحله نیمه نهایی نیز مقابل حریف خود به برتری دست یافت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار پایانی با شکست حریفی از جمهوری آذربایجانی به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۴۸ کیلوگرم حسین قادری در دیدار نخست مقابل نماینده قزاقستان به برتری دست یافت. وی پس از شکست در دیدار نیمه نهایی راهی ردهبندی شد. قادری در این دیدار مقابل حریف خود پیروز شد و به مدال برنز رسید.
علیرضا امیری نیز در این وزن در دور اول کشتیگیری از قرقیزستان را از پیش رو برداشت. وی پس از پیروزی در مرحله نیمه نهایی راهی فینال شد. امیری در فینال با برتری مقابل حریف خود صاحب گردن آویز طلا شد.
در وزن ۵۱ کیلوگرم آرمین قولی گله در دور نخست مقابل کشتیگیری از جمهوری آذربایجان که قهرمان جهان بود، مغلوب شد و از دور رقابتها کنار رفت. حسین ابراهیمی نیز در این وزن در مبارزه نخست خود به پیروزی رسید اما در کشتی دوم مقابل حریف خود شکست خورد و به گروه بازندهها رفت و توانست با شکست حریف خود به دیدار ردهبندی راه یابد. وی در این دیدار مقابل حریف خود مغلوب و پنجم شد.
در وزن ۵۵ کیلوگرم امیرعلی حیدری در دور نخست کشتیگیری از ترکیه را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد مقابل نماینده قرقیزستان به برتری دست یافت. حیدری با غلبه بر حریف خود در نیمه نهایی به فینال رسید. حیدری در دیدار نهایی پیروز و به مدال طلا رسید. سید ایمان حسینی هم در همین وزن مقابل کشتیگیری از قزاقستان به پیروزی رسید و در دور بعد مقابل حریفی از قرقیزستان مغلوب شد و راهی دیدار ردهبندی شد و در این مرحله هم با شکست حریف خود برنز گرفت.
در وزن ۶۰ کیلوگرم ابوالفضل شیری در دور اول مقابل حریف خود به پیروزی رسید. وی در دور دوم مقابل نماینده ترکیه به برتری دست یافت و در کشتی سوم خود نیز به پیروزی رسید. شیری در دور بعد کشتیگیری از قزاقستان راشکست داد. میرمحمدباقر عزیزی هم در دور اول مقابل نماینده هلند پیروز شد.
وی در دور دوم مقابل کشتیگیری از ترکیه به برتری دست یافت. عزیزی در دور سوم نیز حریفی از جمهوری آذربایجان را شکست داد. دو نماینده کشورمان در دیدار فینال به مصاف هم رفتند که شیری به برتری دست یافت و به مدال طلا رسید. عزیزی نیز صاحب مدال نقره شد.
در وزن ۶۵ کیلوگرم امیرمهدی سعیدینوا در دور اول کشتیگیری از ترکیه را مغلوب کرد. وی با پیروزی مقابل حریفی دیگر از ترکیه راهی فینال شد. سعیدی نوا در فینال حریف خود را شکست داد و صاحب گردن آویز طلا شد.
در وزن ۷۱ کیلوگرم محمد کاظمی در دیدار نخست کشتی گیری از مجارستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد نیز مقابل حریف خود به برتری دست یافت و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار نهایی مقابل کشتی گیر جمهوری آذربایجان مغلوب و به مدال نقره رسید.
در وزن ۸۰ کیلوگرم علیرضا محمدحسینی در دور اول مغلوب کشتی گیری از تاجیکستان شد. امیرسام محمدی دیگر کشتی گیر کشورمان در این وزن در دور نخست کشتی گیری از جمهوری آذربایجان را شکست داد. وی در دور دوم مغلوب دیگر کشتی گیر جمهوری آذربایجان شد. محمدحسینی در گروه شانس مجدد حریف خود را شکست داد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار به پیروزی رسید و به مدال برنز دست پیدا کرد.
در وزن ۹۲ کیلوگرم دانیال ایزدی در مبارزه نخست مقابل عرشیا میرزاجانی دیگر نماینده کشورمان به پیروزی رسید. ایزدی در دور بعد نماینده جمهوری آذربایجان را مغلوب کرد و پس از برتری مقابل حریف خود در نیمه نهایی به فینال راه پیدا کرد. ایزدی در دیدار نهایی هم به پیروزی رسید و طلا گرفت.
میرزاجانی نیز با توجه به فینالیست شدن ایزدی در گروه شانس مجدد با پیروزی مقابل حریفان به دیدار رده بندی رفت. وی در دیدار رده بندی مقابل حریف خود به پیروزی دست یافت و به برنز رسید.
پایان پیام/