سفارش رپورتاژ آگهی: 09128237336

رونمایی از سامانه رصد افتخارات محققان و دانشمندان

سامانه سرآمدان برای شناسایی، گردآوری و معرفی مستمر سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری ایران و کشورهای اسلامی و رصد افتخارات محققان و دانشمندان رونمایی شد.

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی به نقل از ایرنا، سامانه رصد افتخارات محققان و دانشمندان (سرآمدان) با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم زمان با برگزاری اجلاس روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران (اول مرداد ۱۴۰۳) رونمایی شد.

رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) در این مراسم گفت: سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری نقش و جایگاه برجسته‌ای در توسعه و تعالی کشورها به خصوص در زمینه تولید علم و فناوری ایفا می‌کنند، از این رو شناسایی سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری کشورها از اهمیت فراوانی برخوردار است.

سید احمد فاضل‌زاده افزود: نظر به اهمیت و ضرورت این امر و فقدان درگاه جامعی برای شناسایی و مدیریت اطلاعات سرآمدان علمی و فناوری در سطح کشور و جهان اسلام، سامانه سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری در موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) با رسالت شناسایی و مدیریت اطلاعات سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری ایران و کشورهای اسلامی با نشانی https://saramad.isc.ac ایجاد شده است.

در این سامانه برای هر یک از سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری صفحه شخصی ایجاد شده است که کارنامه جامعی از افتخارات آنان شامل کسب جوایز گوناگون ملی و بین‌المللی طی سال‌های مختلف نشان داده می‌شود.

شناسایی، گردآوری و معرفی مستمر سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری ایران و کشورهای اسلامی، استانداردسازی تعریف سرآمدی علمی، فناوری و نوآوری، ساماندهی و اعتبارسنجی جشنواره‌ها و جوایز، ایجاد زیرساخت‌های لازم برای نهادهای علمی در کشور جهت آگاهی از عملکرد آنها به لحاظ سرآمدی علمی، فناوری و نوآوری و ایجاد زیرساخت جهت کمک به متولیان علمی و فناوری کشور از اهداف سامانه سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری است.

ویژگی‌های سامانه سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری

فاضل‌زاده با اشاره به اینکه سامانه سرآمدان دارای پنج ویژگی است، گفت: اطلاعات برگزیدگان جوایز ملی و بین‌المللی گوناگون همچون جایزه مصطفی (ص)، کامستک، فیلدز، TWAS، نخبگان البرز، ابوریحان بیرونی، رازی، شیخ بهایی، جوان خوارزمی، نوآوری و فناوری خوارزمی، پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور، استاد نمونه کشوری، استاد ممتاز کشوری، جوایز فرهنگستان‌ها، جوایز بنیاد ملی نخبگان، جوایز انجمن‌های علمی و همچنین پژوهشگران پر استناد در طی سال‌های مختلف نمایش داده می‌شود و امکان جستجوی سرآمدان بر اساس سال، جایزه و وابستگی سازمانی نیز فراهم شده است.

وی افزود: ویژگی دوم این است که برای هر یک از سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری صفحه شخصی ایجاد شده است که کارنامه افتخارات کسب شده در طی حیات علمی فرد شامل کسب جوایز ملی، جوایز بین‌المللی، جوایز فرهنگستان‌ها، جوایز انجمن‌های علمی، جوایز بنیاد ملی نخبگان و کسب عنوان پژوهشگر پر استناد به تفکیک نمایش داده می‌شود.

رئیس موسسه ISC گفت: از دیگر ویژگی‌های این سامانه می‌توان به ارتباط با سامانه دانا از طریق ISC-ID و مشاهده فهرست برون‌دادهای علمی پژوهشگران اشاره کرد.

وی ادامه داد: همچنین پژوهشگران می‌توانند با مراجعه به سامانه سرآمدان به بارگذاری مستندات افتخارات خود پرداخته تا پس از بررسی در فهرست سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری قرار گیرند.

رئیس موسسه ISC تاکید کرد: با توجه به چندزبانه بودن سامانه سرآمدان، امکان شناسایی سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری جهان اسلام با زبان‌های گوناگون فارسی، انگلیسی، عربی و ترکی فراهم آمده است.

فاضل‌زاده گفت: تاکنون، بیش از ۱۵ هزار سرآمد علمی، فناوری و نوآوری شناسایی شده است که شامل جوایز و جشنواره‌های گوناگونی همچون جایزه مصطفی (ص)، جایزه کامستک، جایزه آکادمی جهانی علوم (TWAS)، مدال فیلدز، جشنواره بین‌المللی خوارزمی، جشنواره جوان خوارزمی، جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی، جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی، جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی، جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور، استاد نمونه کشوری، جشنواره بین‌المللی فارابی، جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، جایزه نخبگان البرز، جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، جایزه انجمن شیمی ایران، جشنواره علامه طباطبایی و جشنواره علمی فرهنگستان علوم پزشکی است و برگزیدگان این جوایز و جشنواره‌ها طی سال‌ های مختلف نمایش داده می‌شوند.

وی بیان کرد: همه اعضای هیأت علمی می‌توانند اطلاعات و مستندات سرآمدی خود را به همراه تصویری از لوح تقدیر به نشانی saramad@isc.ac ارسال کنند. همچنین امکان بارگذاری اطلاعات مرتبط از طریق وبگاه سامانه سرآمدان فراهم شده است.

پایان پیام/

اگر به کارآفرینی علاقه‌مند هستید از این رسانه دیدن کنید
منبع
ایرنا

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا