ساخت پمپ مبدل فشار برای اولین بار در ایران
مدیر عامل یک شرکت دانشبنیان تولید کمپرسورهای صنعتی از طراحی و ساخت پمپهای ذخیره و تولید انرژی با قدرت چند برابر خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، کوروش محقق مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان با اشاره به صنعت کمپرسور هوای فشرده این شرکت گفت: شروع کار و تاسیس شرکت دانشبنیان ما از سال ۱۳۴۸ بوده که با فرایند و تجهیزات سادهتر آغاز شده است. ساخت مخازن، پمپهای رفت و برگشتی و ساخت الکتروموتورها از طراحی و تولیدات این شرکت است. این مجموعه یکی از موثرترین و مهمترین تجهیزات کلیه کارخانهها را شامل میشود. وقتی صحبت از تجهیزات هوای فشرده و کمپرسور میشود، کارگاههای کوچک تولیدی به ذهن می رسد، اما کمپرسور طیف وسیعی از تامین انرژی در تمام صنایع را شامل میشود. از خدماتی مانند پزشکی تا خدمات کارگاهی و تجهیزات تعمیرگاهی، کمپرسورهایی است که معمولا در جامعه با آنها سر و کار داریم.
او افزود: کارخانه جات فولاد، سیمان، نفت و گاز و پتروشیمی از صنعت مهم و درجه اول این کشور است و صنایع معدنی و تولیدی از این تجهیزات به عنوان انرژی استفاده میکنند. همانطور که یک صنعت و کارخانه راه اندازی میشود، نیاز به مولد و انرژی برق دارد و دومین نیاز، انرژی هوای فشرده است. خطوط انتقال، دستگاههای موجود و نوار نقالهها در صنعت و کارخانهها از هوای فشرده و مولد انرژی استفاده میکنند. مجموعه ما طیف وسیعی از محصولات را شامل میشود و یکی از پر تعدادترین و متنوعترین تولیدیهای سطح کشور در حوزه صنعت است، زیرا به غیر از تولید، تامین تجهیزات نیز برای مشتریان انجام میدهیم.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان ادامه داد: پمپ مولد فشار گاز یا سیال هوا را از محیط جذب و به فشار محیط اضافه کرده و در قطعه واحد هوا ساز اگر یک لیتر هوا جذب دستگاه شود به فاصله یک دقیقه ۳۰ هزار لیتر هوا تولید میکند. کمپرسورهای رفت و برگشتی بولوکههای هوا ساز است که مانند موتور خودرو سواری عمل کرده و در صنعتهای دارویی، پزشکی و نساجی به صورت روغنی و غیر روغنی استفاده میشود. طراحی و ساخت پمپ مبدل فشار برای اولین بار در کشور به دست فناوران شرکت ما انجام شده است که هوا را از یک کمپرسور دیگر دریافت و فشار هوا را ۷ الی ۸ بار به پمپ انتقال داده و پمپ مبدل فشار آن هوای ۸ بار را به ۴۰ بار تبدیل میکند.
محقق با اشاره به پمپهای صنعت آتش نشانی اظهار کرد: برای صنعت آتش نشانی پمپهایی تولید کردهایم که میتوانند هوا (سیال) را تا ۴۰۰ بار فشار بالا ببرند. در صنایع غواصی از پمپهایی استفاده میشود که میتوانند تا ۲۰۰ بار فشار را در کپسولهای کوچک ذخیره کرده و تا ساعات طولانی تنفس کند. در صنایعی که شاید به ذهن بشر نرسد از هوای فشرده کمپرسورها استفاده میشود و باتوجه به اینکه تنوع و ادوات زیادی دارد مانند نسل جدیدی از کمپرسوهای سبز که به کمک الکترو موتورهای پرمنومگنتیو ۲۵ درصد مصرف انرژی را کم میکند و نمود بیشتری برای مصرف پیدا میکنند.
پایان پیام/