برگزیدگان لیگ‌های مختلف رقابت هوش مصنوعی المپیک فناوری 1403 معرفی شدند

برگزیدگان رقابت هوش مصنوعی المپیک فناوری ۱۴۰۳ در سه لیگ پردازش داده، پردازش متن و پردازش تصویر معرفی شدند. رتبه این تیم‌ها پس از بررسی عملکرد آنها توسط داورانی از صنعت و دانشگاه در اختتامیه المپیک فناوری اعلام می‌شود.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از روابط‌عمومی منطقه بین‌المللی نوآوری ایران رقابت هوش مصنوعی المپیک فناوری ۱۴۰۳ با معرفی تیم‌های برتر به کار خود پایان داد.

این رقابت‌ها در سه لیگ پردازش داده، پردازش متن و پردازش تصویر و با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از فعالان این حوزه برگزار شد. در این مسابقه و در هر لیگ شرکت‌کنندگان در زمان محدود به دو سؤال در حوزه تخصصی خود پاسخ دادند.

در ادامه تیم‌های برتر هر رقابت با حضور داورانی از صنعت و دانشگاه به ارائه روش حل مسئله خود برای پاسخ به سؤالات پرداختند. ترتیب تیم‌های برتر پس از ارزیابی توسط داورها و در اختتامیه المپیک فناوری در روز دوشنبه ۷ آبان معرفی و تقدیر خواهند شد.

در پایان این رقابت‌ها و در لیگ پردازش داده، تیم‌های هوش خیلی مصنوعی، خیارینو و دودس به‌عنوان تیم‌های برتر معرفی شدند.

در لیگ پردازش متن تیم‌های کشف، ملزم و دیپ لنگ به‌عنوان تیم‌های برتر معرفی شدند. همچنین تیم‌های حاجی بکنده، ابوریحان و سی اس کیو به‌عنوان تیم‌های برتر لیگ پردازش تصویر معرفی شدند.

انتهای پیام/

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا