سفارش رپورتاژ آگهی: 09128237336

ارتودنسی درمان مشکلات دندان و فک از کودکی تا بزرگسالی

با رویش اولین دندان‌های دائمی دغدغه پدر و مادر در خصوص مرتب بودن و صاف بودن دندانهای کودکشان آغاز می‌شود. با بررسی به موقع و اقدامات لازم در زمان مشخص به راحتی می‌توانید مشکلات احتمالی دندانی و فکی کودک خود را برطرف نمایید.

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی، برخی گمان می‌کنند بهترین زمان برای انجام ارتودنسی، دوران نوجوانی و بعد از رویش کلیه دندانهای دائمی است. اما متخصصین معتقدند جهت انجام ارتودنسی کودک قبل از هفت سالگی یعنی زمانیکه هنوز دندانهای شیری در دهان او است، باید تحت معاینه قرار گیرد.

ارتودنسی پیشگیری

چنانچه کودک شما با مشکلاتی مانند؛ بیرون زدگی دندان‌ها از فک، داخل بودن دندان‌های فک بالا نسبت به دندان‌های فک پایین، شلوغی دندان‌ها و… مواجه است غالبا دندانپزشک با یک ارتودنسی پیشگیری در سن سه تا هفت سالگی، کمک به رشد بهتر دندانهای دائمی میکند. استفاده از این روش موجب می‌شود تا فک و دندانهای دائمی در موقعیت بهتری رشد کرده و مانع شلوغی و نامرتبی دندانهای دائمی می‌شود.

علت نیاز به ارتودنسی

بسیاری از علل نیاز به ارتودنسی، مشکلات نامرتبی دندانها و اختلالات فکی ارثی است. اما علل دیگری مانند؛ مکیدن انگشت، تغذیه نامناسب، پوسیدگی‌ها و افتادن زودهنگام یا دیرهنگام دندان‌ها، شلوغی دندان‌ها یا قرارگیری آن‌ها در حالت نامناسب و… از جمله عواملی است که موجب می‌شود کودک شما نیاز به ارتودنسی پیدا کند.

داشتن لبخند زیبا یکی از علت‌های انجام ارتودنسی است. متخصصین با توجه به نوع نیاز بیمار و سن او ممکن است انواه مختلفی از ارتودنسی را بر روی او انجام دهند. انواع ارتودنسی عبارتند از:

بریس سنتی فلزی: در این نوع متداول ارتودنسی با استفاده از براکت‌های فلزی از جنس تیتانیوم و ضد حساسیت و آرک‌وایر موجی صاف و همگون شدن دندان‌ها می‌شوند. مزیت این نوع بریس استفاده از حلقه‌های پلاستیکی دور رنگی برای دور براکت‌ها می‌باشد.

بریس سرامیکی: همچون بریس‌های فلزی است اما کمتر به چشم می‌آید به همین علت محبوبیت بیشتری دارند. این بریس ها خیلی ظریف هستند و گره های لاستیکی آن خیلی زود تغییر رنگ می‎‌دهند.

بریس اینسینیا: این روش که نیاز به فناوریهای پیشرفته و سه بعدی دارد با استفاده از سیستم عکسبرداری سه بعدی براکتها و سیم‌های دقیقی ایجاد می‌کنند که در کنار راحتی بیشتر بیمار دوره زمان درمان را کوتاهتر میکند.

ارتودنسی دایمون: در این نوع سیم ارتودنسی به راحتی بین براکت‌ها عقب و جلو می‌شود. بیمار در این مورد به علت اصطکاک کمتر احساس راحتی بیشتری میکند.

ارتودنسی شفاف: در این روش، با استفاده از سیستم شبیه ساز، یک قالب شفاف برای روی دندان طراحی می‌شود که به تدریج شکل دندان به شکل مناسب در می‌آورد.

ارتودنسی لینگوال: این نوع ارتودنسی در پشت دندان مخفی شده و زمان لبخند مشخص نیست. این مدل به صورت صد در صد سفارشی به صورت تجهیزات فلزی منحصر به فرد برای بیمار ساخته می‌شود.

بهداشت دهان و دندان در ارتودنسی

فرقی نمی کند ارتودنسی در چه سنی انجام شود، مهمترین چیز رعایت بهداشت دهان و دندان است. چرا که بریس‌ها، سیم‌ها، باندها و ریتینرها همگی می‌توانند ذرات غذا را گیر انداخته و موجب از بین بردن پلاک دندانی شود. بنابر این الزامی است موارد زیر را در زمان ارتودنسی رعایت شود:

مسواک: روزی چهار بار بعد صبحانه، بعد ناهار، بعد شام، قبل خواب الزامی است.

نخ دندان: کشیدن نخ دندان باید با دقت و سر فرصت انجام شود و دقت داشته باشید زیر آرک وایر با دقت نخ کشیده شود.

شستشوی با دهانشویه آنتی باکتریال: شستشو با دهانشویه حاوی هیدروژن پروکسید برای پیشگیری از عفونت و کاهش حساسیت مهم است.

مسواک بین دندانی: استفاده از مسواک بین دندانی برای تمیز کردن زیر و اطراف آرک وایر و بریس‌ها بسیار مهم است.

ژل فلوراید موضعی: استفاده از ژل سدیم فلوراید مانع از پوسیدگی دندان در زمان درمان ارتودنسی می‌شود.

انتهای پیام/

اگر به کارآفرینی علاقه‌مند هستید از این رسانه دیدن کنید
منبع
ایرنا

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا