منتخبین پانزدهمین جشنواره «تلاوتهای مجلسی»
به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی، مراسم اختتامیه مرحله نهایی پانزدهمین دوره جشنواره مردمی تلاوتهای مجلسی با عنوان فجر تلاوت، سوم بهمنماه با حضور جمعی از چهرههای مختلف فرهنگی، قرآنی، خیرین و هنرمندان با معرفی برگزیدگان، در مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد.
مجموع کل آرای مردمی در این دوره از جشنواره دو میلیون و ۷۰۰ هزار رأی بود.
در رشته قرائت ترتیل بزرگسالان، مجتبی قدبیگی، محمدجواد جاوری، سیدمحمد کرمانی، محمد نوران از تهران و یوسف قنبری از زنجان حائز رتبه اول شدند و در نهایت سیدحجت ترحمی از خراسان رضوی به عنوان برترین مرتل سال ۱۳۹۹ معرفی شد. به هر کدام از این برگزیدگان، تندیس، لوح تقدیر و هزینه ضبط یک دوره ترتیل کل قرآن کریم طی مدت یک سال، اهدا شد.
همچنین استعداد برتر رشته قرائت ترتیل، در این دوره که حائز مقام شایسته تقدیر شد، امیدرضا پرنلو از استان تهران بود.
فنیترین قاری در رشته قرائت تحقیق بانوان، زینب علایی از تهران شناخته شد.
عنوان برترین قاری نوجوان(رشته قرائت تحقیق) به محمدسعید علمخواه از قم رسید و محمدامین کهن از خراسان رضوی، فنیترین قاری نوجوان شناخته شد.
در رشته حفظ قرآن، برترین حافظ و نفر اول این دوره از مسابقات، محمدرسول تکبیری معرفی شد و شایسته تقدیر و رتبه دوم این بخش مشترکا به سعید شاهرخی و رضا گلشاهی رسید.
پدیده حفظ قرآن کریم این دوره از جشنواره، امیرهادی بایرامی، نوجوان روشندل از استان اردبیل معرفی شد.
در رشته قرائت تحقیق در بخش بزرگسالان، شش نفر انتخاب شدند که یک نفر در جایگاه نخست ایستاد و پنج نفر مشترکاً رتبه دوم را کسب کردند. امین عبدی از استان کرمانشاه به عنوان نفر اول قرائت تحقیق بزرگسالان انتخاب شد و سعید عبدی و حسین شالچی از تهران و سیدجاسم موسوی از خوزستان و در نهایت سیدمحمد طاهایی از مازندران و ابراهیم عقیلی از استان خراسان رضوی، رتبه دوم این بخش را به خود اختصاص دادند.
در این دوره حمید رحیمی، قاری و مدرس قرآن از استان تهران (اسلامشهر) در اخلاقمداری قرآنی، شایسته تقدیر شناخته شد.
سروش عظیمی از استان خراسان رضوی به عنوان برترین دبیر کشوری و یوسف جعفرزاده، از هرمزگان، بهترین دبیر مرحله استانی دوره پانزدهم معرفی شدند.
برترین استانها در اجرای برگزاری جشنواره پانزدهم به ترتیب آذربایجان شرقی، مازندران، زنجان، البرز و یزد معرفی شدند.
منتخب بخش بینالملل در این دوره نیز زکریا الزیرک از کشور مراکش بود.
انتهای پیام/