اورژانس کسب و کار حامی بنگاه‌های تولیدی

انتشارات موفقیت‌شناسی

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی، در یکسال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا مشکلات بسیاری برای بنگاههای اقتصادی و کسب و کارها به وجود آمد، در این بین لزوم ارائه راهکارهایی به منظور حمایت از فعالان اقتصادی، واحدهای تولیدی و کسب و کارها به جهت حفظ بقا و ماندگاری در بازار و همچنین نیروهای کار بیش از پیش احساس می شد بر همین اساس ارائه طرح ها و ایده هایی که بتواند به تحقق این امر کمک کند ضروری به نظر می رسد.

چندی قبل معاون اشتغال وزیر کار از راه اندازی اورژانس کسب و کار خبر داد و گفت: راه اندازی اورژانس کسب و کار در دستور کار قرار دارد و در حال نهایی شدن است. اورژانس کسب و کار توجه خاصی به واحدهای کسب و کار دارد و از آن می توان در دوره های اضطرار اقتصادی و طبیعی استفاده کرد.

وی گفت: در دوران کرونا ۲۰ هزار میلیارد تومان برای واحدهای کسب و کار و کارفرمایانی که به نوعی از کارگران حمایت کنند،  اختصاص دادیم.

روز گذشته نخستین مرکز مدیریت اورژانس کسب و کار کشور با همکاری موثر جهاد دانشگاهی در دانشگاه علم و فرهنگ افتتاح شد.

وزیر تعاون، کارو رفاه اجتماعی در مراسم راه اندازی این مرکز گفت: واحدهای تولیدی همانند یک موجود زنده طول عمر مشخصی دارند که باید خود را  متناسب با زمان تغییر دهند. این واحدها باید محلی برای دریافت کمک داشته باشند تا با مراجعه به آن مشکلات خود را حل کنند.

وی افزود: همواره یکی از نواقص کار این است که با معضلات و مشکلات کسب و کارها دیر آشنا می شویم در حالی که مجموعه کسب و کارها به چاره جویی های متنوع نیاز دارد.

وزیر کار با اشاره به همکاری جهاد دانشگاهی در راه اندازی و افتتاح این مرکز در دانشگاه علم و فرهنگ اظهار کرد: جهاد دانشگاهی شجره طیبه ای است که در هر گوشه از فعالیت های علمی کشور کارهای بزرگی انجام داده و بر این اساس تلاش کردیم در وزارت کار از این ظرفیت استفاده کنیم.

شریعتمداری با بیان اینکه باید همکاری تنگاتنگی برای حفاظت از این مرکز صورت گیرد، گفت: جدا از تامین منابع باید هدف این باشد که این مجموعه موثر عمل کند و برای جامعه مخاطب خود که تولیدکنندگان و واحدهای تولیدی هستند مفید واقع شود. ما می خواهیم با طرح اورژانس کسب و کار حداقل ۵۰ درصد از واحدهای تعطیل شده را نجات دهیم و از تعطیل شدن آنها جلوگیری کنیم.

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی،  بسیاری از کارشناسان معتقدند تعدد قوانین و بخشنامه‌ها در مسیر رونق کسب و کار، مشکلات زیادی برای فعالان اقتصادی به ویژه صنعتگران و تولیدکنندگان بخش خصوصی به وجود آورده است؛  به زعم آنها، اورژانس کسب و کار می تواند بستر مناسبی در جهت خدمات دهی به کسب و کارهای شدیدا آسیب دیده و احیا و نجات بنگاهها در شرایط بحرانی که هر لحظه ممکن است به فروپاشی بینجامد، فراهم کند.

اورژانس کسب و کار در حقیقت ایده ای راهگشا و موثر است که بر اساس آن به فوریت به مشکلات کسب و کارهای آسیب دیده رسیدگی می شود و هرگونه شوک و آسیب وارده ناشی از تحولات بیرونی و درونی اقتصاد و بازار به تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی به ویژه کسب و کارها در این مرکز مورد آسیب شناسی و ارزیابی قرار می گیرد و به تناسب آن راهکارهای درمان و اقدامات حمایتی تجویز می شود.

بنگاهها و کسب و کارهایی که به نوعی با مشکلات بیمه ای، مالیاتی، تجارت خارجی و مقررات زائد و مخل کسب و کار مواجه می شوند می توانند این مشکلات را با اورژانس کسب و کار در میان بگذارند و برای رفع مشکل کسب و کار خود مشاوره دریافت کنند.

 ایده راه اندازی اورژانس کسب و کار در شورای عالی اشتغال به وجود آمده و بخشی از ساز و کار مرکز فرماندهی و کنترل سیاستها و برنامه های اشتغال کشور به شمار می رود. در حال حاضر این مرکز با هدف حفظ و تثبیت و صیانت از اشتغال نیروهای کار و بنگاههای اقتصادی، در دبیرخانه شورای عالی اشتغال وزارت کار مستقر است.

انتهای پیام/

اگر به کارآفرینی علاقه‌مند هستید از این رسانه دیدن کنید

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا