کسب بالاترین جایزه تحقیقاتی انجمن مهندسان عمران آمریکا توسط بانوی ایرانی

انتشارات موفقیت‌شناسی

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی، به نقل از انجمن مهندسان عمران آمریکا؛ “شیده دشتی” اولین زن ایرانی است که از سال ۱۹۴۹ تاکنون این جایزه مهم مهندسی عمران را دریافت می‌کند.

دکتر دشتی در سال ۲۰۰۴ مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه “کرنل” و در سال ۲۰۰۵ مدرک کارشناسی ارشد و سپس در سال ۲۰۰۹ مدرک دکترای خود را از دانشگاه‌ “کالیفرنیا-برکلی” اخذ کرده است و در حوزه مهندسی خاک و زلزله پژوهش می‌کند.

تحقیقات دکتر دشتی شامل سه موضوع است: ارزیابی مبتنی بر عملکرد و کاهش روان گرایی مایعات، عملکرد لرزه‌ای سازه‌های زیرزمینی کم عمق و پاسخ و وابستگی متقابل بین سیستم‌های زیرساختی در هنگام بلایا است.

جایزه والتر هوبر با قدمتی بیش از ۷۰ سال، بالاترین نشان افتخار تحقیقاتی انجمن مهندسان عمران آمریکا در دوره میانی کار(mid-career) پژوهشگران مهندسی عمران است. دشتی اولین زن ایرانی‌ است که این جایزه مهم مهندسی عمران را دریافت می‌کند.

تاکنون این جایزه پنج بار نصیب محققان ایرانی شده است. در ادامه به معرفی این افراد می‌پردازیم:

سال ۱۹۹۹

نخستین فرد ایرانی که موفق به دریافت این جایزه شده است دکتر شهرام سرکانی است. وی در سال ۱۹۸۰ مدرک کارشناسی مهندسی عمران و در سال ۱۹۸۱ مدرک کارشناسی ارشد مهندسی عمران را از دانشگاه ایالتی لوئیزیانا و در سال ۱۹۸۷ نیز مدرک دکترا خود در این رشته را از دانشگاه رایس دریافت کرده است. پروفسور شهرام سرکانی از سال ۱۹۸۰ مشغول تحقیقات مهندسی، توسعه فناوری و آموزش مهندسی است. وی به عنوان نویسنده بسیاری از کتاب‌های فنی به تحقیقات مهم و مداوم در زمینه مهندسی سیستم با کاربردهای قابل اعتماد در زیرساخت های عمرانی مشغول است.

سال ۲۰۱۷

در سال ۲۰۱۷ کاوه مدنی پژوهشگر و فعال محیط زیستی ایرانی موفق به دریافت این جایزه شده است. کاوه مدنی در سال ۱۳۸۲ و در مقطع کارشناسی رشته مهندسی عمران از دانشگاه تبریز فارغ‌التحصیل شد. وی پس از آن برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به کشور سوئد رفت و در سال ۱۳۸۴ در رشته منابع آب از دانشگاه لوند فارغ‌التحصیل شد. او در سال ۱۳۸۸ مدرک دکترای خود را در رشته مهندسی عمران محیط زیست از دانشگاه کالیفرنیا، دیویس دریافت نمود. وی پس از آن دوره پسا دکتری خود را در رشته اقتصاد و سیاست محیط زیست در دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید گذراند.

سال ۲۰۱۸

در سال ۲۰۱۸ نیز مانی گلپرور فرد موفق به دریافت این جایزه شده است. وی مدرک دکترای خود را در رشته مهندسی عمران و کارشناسی ارشد در رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه ایلینوی در اربانا-شمپین در سال ۲۰۱۰ اخذ کرده است. گلپرور فرد هم چنین موفق به دریافت مدرک کارشناسی ارشد مهندسی عمران از دانشگاه بریتیش کلمبیا در سال ۲۰۰۶ و کارشناسی ارشد و کارشناسی خود را در رشته مهندسی عمران از دانشگاه علم و صنعت ایران به ترتیب در سال ۲۰۰۲ و ۲۰۰۵ دریافت کرد. قبل از رفتن به دانشگاه ایلینوی در اربانا-شمپین، وی استادیار مهندسی عمران در ویرجینیا تک بود.

سال ۲۰۲۰

در سال ۲۰۲۰ دکتر امیر آقاکوچک، دانش‌آموخته مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی و استاد تمام دانشگاه دانشگاه کالیفرنیا در ارواین برنده جایزه پژوهشی والتر هوبر انجمن مهندسان عمران آمریکا در سال ۲۰۲۰ شد.

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی، جایزه تحقیقات مهندسی عمران هوبر(جایزه هوبر) بالاترین سطح جایزه تحقیقات در دوره میانی کار در تمام زمینه‌های مهندسی عمران است. این جایزه سالانه به افرادی با دستاوردهای قابل توجه و مشارکت در تحقیقات با توجه به تمام رشته‌های مهندسی عمران اعطا می‌شود. جایزه یاد شده اولین بار توسط هیئت مدیره انجمن مهندسان عمران آمریکا(ASCE) در سال ۱۹۴۶ تاسیس شد و برای اولین بار در سال ۱۹۴۹ اهدا شد. انجمن مهندسان عمران آمریکا(ASCE) انجمن تخصصی مهندسی عمران است که در سال ۱۸۵۲ میلادی بنیان گذاشته شده‌ است و یکی از قدیمی‌ترین انجمن‌های مهندسی در آمریکا می‌باشد. همانطور که در بالا نیز آمده است تاکنون چند دانشمند ایرانی که طی سالهای گذشته از ایران مهاجرت کرده اند از جمله افرادی هستند که این جایزه مهم علمی را کسب نموده اند.

انتهای پیام/

اگر به کارآفرینی علاقه‌مند هستید از این رسانه دیدن کنید

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا