ضرورت آموزش هنر خلاق در مدارس کشور

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی، معاون امور هنری با اشاره به امضای تفاهم نامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت آموزش و پرورش، گفت: از دو سال پیش جلسات و مذاکراتی از طرف معاونت امور هنری و دفتر برنامه ریزی و آموزش‌های هنری برای مسایل هنر در آموزش و پرورش و هنرستان‌ها انجام شد و به امضای تفاهم نامه میان دو وزارتخانه رسید. البته در این تفاهم نامه علاوه بر امور هنری مانند موسیقی، تئاتر، هنرهای تجسمی و موضوع آموزش هنر که در حوزه معاونت هنری است، همکاری‌هایی در زمینه فرهنگی و کتاب، فعالیت‌های سینمایی، رسانه‌ای و قرآنی نیز تعریف شده است.

حسینی در ادامه گفت: ممکن است دانش آموزان با آموزش‌های هنری در آینده هنرمند نشوند اما با آموزش هنر خلاق به طور مستمر و جدی در مدارس در آینده به مخاطبان حرفه‌ای هنر تبدیل می‌شوند که با شناخت هنری و آگاهی به مسایل و جریان‌های هنری گذشته و امروز انتخاب کنند و مخاطب حرفه‌ای هنر باشند.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به هنرستان‌ها به عنوان مراکز مهم، معتبر و تاثیرگذار آموزش هنر گفت: هنرستان‌های هنرهای زیبا که بعضی از آنها سابقه بیش از صد سال دارند نقش موثری در آموزش هنر داشته‌اند و دارند. بسیاری از هنرمندان شاخص امروز کشور آموزش هنر را در هنرستان‌ها آغاز کردند و هنر را آموختند. یکی از مواردی که با وزارت آموزش و پرورش گفت و گو شد و در تفاهم نامه نیز آمده است، توسعه کمی و کیفی هنرستان‌های کشور است. البته در سه سال اخیر نیز با پیگیری‌های معاونت امور هنری و مشارکت و همراهی استان‌ها تعداد هنرستان‌های کشور افزایش ۲۵ درصدی داشته و از ۴۰ هنرستان به ۵۰ هنرستان رسیده است. بر اساس این تفاهم نامه افزایش تعداد هنرستان‌ها در کشور و همچنین ایجاد زمینه تقویت کیفی آموزش از نظر منابع، مدرسان، امکانات و فضاهای مورد نیاز آموزشی و …دنبال می‌شود.

حسینی یکی از ویژگی‌های تفاهم نامه را توسعه کسب و کارهای آموزش هنر دانست و ادامه داد: تعداد زیادی از آموزشگاه‌های هنری و موسسات فرهنگی هنری دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در طرح مهارت آموزی هنرستان‌های کاردانش و نیز طرح ایران مهارت فعال خواهند شد.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به ظرفیت ها و استعدادهای فراوان جوان در زمینه هنر و مراکز آموزشی متعدد هنر و ظرفیت های هنری کشور، المپیاد هنر در کنار المپیادهای علمی و ادبی می تواند برنامه ریزی و برگزار شود و فرصتی برای معرفی برگزیدگان جوان هنری در کنار جشنواره‌های هنری که برای استعدادیابی برگزار می‌شود، فراهم شود.

انتهای پیام

موسس و مدیرمسئول: دکتر محمدعلی نژادیان

پایگاه خبری موفقیت‌شناسی | هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا