زینب قیصری: کارگروه‌های تخصصی ویژه بانوان در مراکز تصمیم گیری ایجاد می‌شود

انتشارات موفقیت‌شناسی

مشاور وزیر نفت در امور زنان و خانواده از ایجاد کارگروه‌های تخصصی با هدف شناسایی و پیگیری چالش های پیش روی بانوان در مراکز تصمیم گیری خبر داد.

«زینب قیصری» در جشن بزرگ بانوان صنعت نفت استان فارس با گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا «س» و روز زن افزود: از سال گذشته سفرهای استانی به منظور شناسایی مطالبات بانوان شاغل در مجموعه وزارت نفت آغاز گردید و موارد احصا شده در کارگروه‌های تخصصی موردبحث و تبادل نظر قرار می گیرند و در نهایت راهکارهای عملیاتی را به وزیر نفت و معاونت منابع انسانی ارایه می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی به نقل از ایسنا، وی بیان کرد: یکی از مهمترین درخواست‌های بانوان مربوط به شایسته سالاری و مشارکت دادن آنها در تصمیم گیری‌ها بر اساس توانمندی های شان است.

این مقام مسئول با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص ورود بانوان در عرصه‌های تصمیم‌سازی و تصمیم گیری، اظهار کرد: باید قوانین را به سمتی تدوین کرد تا ضمن ایجاد فرصت‌های برابر برای رشد بانوان در ساختارهای اداری و سازمانی، دغدغه‌های آنها را در خصوص وظایف خانه و خانواده نیز برطرف کرد.

او با اشاره به تفاوت معناداری که در این زمینه وجود دارد، گفت: بسیاری از بانوان مجموعه وزارت نفت از تخصص و توانمندی های لازم برای مدیریت در بخش های مختلف برخوردار هستند و می توان از دانش و تجربیات آنها در هیات مدیره ها و شوراهای اصلی بهره برد.

مشاور وزیر نفت در امور زنان و خانواده در بخش دیگری از سخنانش با قدردانی از برگزار کنندگان این همایش بزرگ، خاطرنشان کرد: برپایی چنین رویدادهای فرهنگی نقش ارزنده ای در تشویق و روحیه افزایی بانوان داشته و آنها را در راستای افزایش کیفیت خدمترسانی ترغیب می کند.

قیصری در ادامه با آسیب شناسی مشکلاتی که زنان شاغل در وزارت نفت با آن روبرو هستند، عنوان کرد: برخی از قوانین در تضاد با وظایف مادری است. متاسفانه این مشکلات سد راهی برای ارایه توانمندی های بانوان شده و باید با بهره گیری از نظرات کارشناسان در کارگروه‌های تخصصی در راستای برطرف‌سازی آنها اقدام کرد.

این مقام مسئول با بیان این که جایگاه زنان و خانواده در مجموعه وزارت نفت رسالت سیاستگذاری و تبیین خط مشی را بر عهده دارد، افزود: این مجموعه در ابتدای شروع به فعالیت ساختارهای مختلفی نظیر کارگروه اصلاح مقررات، کارگروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، کارگروه ورزش، کارگروه آموزش و پژوهش و مواردی از این دست را بر حسب نیازهای بانوان تعریف کرد.

او در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این موضوع که با کمرنگ شدن بیماری کرونا باید زمینه فعالیت‌های فرهنگی را همانند گذشته فراهم کرد، گفت: تغذیه فرهنگی خانواده‌های کارکنان وزارت نفت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید از تسهیلات این مجموعه به نحو مطلوبی برای خدمت رسانت به خانواده بزرگ وزارت نفت بهره‌برداری کرد.

مشاور وزیر نفت در امور زنان و خانواده پیرامون همین موضوع تصریح کرد: در مناطق عملیاتی با کمبود امکانات و شرایط دشوار زندگی روبرو هستیم و از این رو نیازمند ارایه خدمات بیشتر و بهتر به خانواده‌های کارکنان مجموعه وزارت نفت می‌باشیم.

قیصری در ادامه با اشاره به تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت توسط مجلس شورای اسلامی گفت: این قانون در ۷۳ ماده به دستگاه‌های مختلف ابلاغ شده و عالی ترین مقام دستگاه‌های اجرایی ملزم به ارایه وضعیت عملیاتی این قانون هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اولویت‌های امور زنان و خانواده در صنعت نفت، افزود: در کنار مطالبات شغلی بانوان مانند پوشش بیمه‌ای فرزندان، حمایت از زنان سرپرست خانوار، آموزش بانوان، شناسایی بانوان توانمند و هموار سازی مسیر پیشرفت شغلی آنها، توجه ویژه ایی نیز به طرح جوانی جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه قرارگاه جمعیت در مجموعه وزارت نفت فعال شده، خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلاتی که بانوان مجموعه وزارت نفت با آن روبرو هستند با اجرایی سازی قوانین حمایت از خانواده و جوانی جمعیت قابل حل و فصل است و در عمل اجرای این قانون نقش تسهیل گری دارد.

قیصری با اشاره به اینکه یکی از مسائل کشور در حال حاضر کاهش جمعیت مولد است، افزود: باید با درک مشکلات اقتصادی خانواده‌ها و پیاده‌سازی طرح‌های حمایتی، ضمن تشویق مجردان به ازدواج، خانواده‌ها را به فرزندآوری تشویق کرد و طرح‌های تشویقی را پیش روی جوانان قرار داد.

او بیان کرد: یکی از مفاد قانون حمایت از خانواده به ارایه تسهیلات و تهیه زیرساخت‌های لازم در خصوص نگهداری از کودکان کارکنان اشاره دارد.

پایان پیام/

اگر به کارآفرینی علاقه‌مند هستید از این رسانه دیدن کنید
منبع
ایسنا

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا