بازدید دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران از پارک فناوری پردیس

وطنخواه: پارک فناوری پردیس فضاسازی شده برای رفاه و تمرکز بهتر کارآفرینان، امکاناتی شامل سالنهای تفریحی، رستوران و هتل… در اختیار کارکنان قرار داده شده است. در پارک فناوری کسانی که یک استارتاپ و یک ایده خلاقانه دارند میتوانند در فضای کار اشتراکی پارک فناوری پردیس، با یکدیگر در راستای پیشرفت و ایدههای نو، تعامل داشته باشند و برای استارتاپ خود، سرمایهگذار پیدا کنند و با سرمایهگذارها ارتباط بگیرند.
هدیه وطنخواه دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و خبرنگار پایگاه خبری موفقیتشناسی بعد از بازدید از پارک فناوری پردیس و نمایشگاه اینوتکس 2024 در یادداشتی نوشت: یکی از رسالتهای پارک فناوری پردیس (بهعنوان بزرگترین پارک فناوری کشور با حضور بیش از 440 شرکت دانشبنیان و فناور و حضور بیش از 8 هزار نیروی متخصص)، جذب نیروی انسانی دانشجو و متخصصان مورد نیاز برای شرکتهای عضو است که این موضوع از سالهای گذشته تاکنون از طریق برنامههای برگزار شده که شامل رویدادهای حرفهای، برگزاری نمایشگاههای کارآموزی، برگزاری رویدادهای استعدادیابی؛ برگزاری طرحهای توانمندسازی و غیره است.
با توجه به تنوع خدمات حوزه سرمایهی انسانی در جهت ارائه هدفمندتر خدمات به شرکتهای عضو پارک فناوی پردیس اقدام به ایجاد مرکزی باعنوان “مرکز توسعه سرمایه انسانی” کرده است. در واقع هدف اصلی این مرکز تصمیمگیری یکپارچه، کلیه فرایندهای حوزه سرمایه انسانی، شرکتهای عضو است. بهطور کلی از فعالیتهای اصلی این مرکز در دو حوزه شناسایی و جذب نیروهای انسانی متمرکز است. برگزاری جشنوارهها، جذب افراد مستعد و برگزاری مسابقات برای جذب نخبگان نیز از برنامههای این مرکز است. رسالت مرکز حوزه منابع انسانی، تامین نیروهای انسانی متخصص برای شرکتهایی که در پارک فناوری پردیس قرار دارند، است.
کمبودهای نیروهای انسانی ابتدا شناسایی میشود و سپس واحد، منابع انسانی استعدادها را شناسایی کرده و به شرکتهای درخواستکننده معرفی میکند. در کنار این برنامه اشتغالزایی، برنامههای آموزشی نیز برای دانشجویان تدارک دیده شده تا فرصت آشنایی با مدیرعاملها، فضای کاری و شغلی و استارتاپها ایجاد شود.
یکی از این طرحها “طرح توانمندسازی صدف” است که این طرح برای آموزش مهارتهای نرم و کارهایی که مورد نیاز و تربیت مدیران است؛ برگزار میشود.
بخشهای مختلف پارک فناوری پردیس
ورودی پردیس دانش
غیرممکن است اگر وارد پارک فناوری پردیس بشوید و مجذوب برج شیشهای مثلث شکل پردیس دانش نشوید؛ در این برج هماکنون تیم فنآموز بهصورت فعالانه درحال ساخت اسباببازیهای علمی و آموزشی برای کودکان و همایشها و کارگاههای آموزشی است. هدف فنآموز ساخت و تولید اسباببازیهای علمی و علمآموزی با اسباببازی و بازی به کودکان است، ساخت تجربهای هیجانانگیز و شیرین از یادگیری برای کودکان جزو اهداف اصلی فنآموز است.
شبیهسازی صدای حیوانات، ماکت سه بعدی وال دریایی، آموزش انواع آیینه و انعکاس نورو… از جمله برنامههای آموزنده و سرگرمکنندهای است که برای بازدیدکنندگان کودک تدارک دیده شده است.
علاوهبر این فضاهای پیرامونی و جدارهها بر مبنای برقراری ارتباط فیزیکی مناسب بین اجزا و هدایتکننده و به بخشهای مهم پارک، جذابیت بصری و رابطه مطلوب با مخاطب، معرفی پارک و منعکسکنندهی هویت و شخصیت پارک فناوری، طراحی شده است.
هوایپمای محبوب پارک فناوری پردیس
یکی از جذابترین بخشهای پارک فناوری پردیس میتوان به هواپیمایی که در بدو ورود در محوطه پارک با آن مواجه میشوید اشاره کرده. وقتی برای اولینبار با این هوایپما مواجه میشوید، تصور یکنید که یک ماکت شبیهسازی شده هوایپماست اما این هواپیما یک ایلوشن از چرخهی پروازه خارج شده است که از سال 1395 از فرودگاه مهرآباد تا پردیس بهصورت زمینی انتقال یافته است!
هرچیزی که در یک هواپیمای واقعی وجود دارد، از سیستم کنترل، رادار، انواع موتورهایی که در هواپیما وجود دارد تا تاسیسات بال و بدنه در این هواپیما وجود دارد. همینطور در حین بازدید از این هواپیما نحوه کارکرد هر قطعه به شما توضیح داده میشود.
از جذابترین بخشهای هواپیما اتاق خلبان است، برای کسانی که برای اولینبار با تجهیزات پرواز آشنا میشوند یکی از جالبترین بخشهای این ماجراجویی قطعا اتاق خلبان، سیستمهای کنترل پرواز و داستانهای جالب از پرواز در آب و هوای نامساعد و چالشهای روبهرویی با چالههای هوایی خواهد بود.
مرکز همایشها و مجتمع سراج
یکی از مفیدترین و مهمترین فضاهایی که برای همایشها و نشستهای علمی در این پارک ساخته شده، مرکز همایشهاست. این مرکز گنجایشی به تعداد 271 نفر دارد و دارای سن، میز تریبون سخنرانی است.
نشست منابع انسانی که با حضور مدیران منابع انسانی شرکتهای برتر ایران همچون همراه اول، شیپور، ایرانسل و.. برگزار شد یکی از همایشها و نشستهای بسیار آموزنده و مفیدی بود که در بازه زمانی برگزاری نمایشگاه اینوتکس 2024 بود.
نمایشگاه دائمی تجهیزات پزشکی
پارک فناوری پردیس با رویکرد حمایت از تولیدکنندگان محصولات مرتبط با حوزه سلامت و جهت ورود شرکتهای دانش بنیان فناور به بازرهای بینالمللی، نمایشگاه دائمی تجهیزات پزشکی آماده نموده است. در این نمایشگاه تجهیزات حوزه سلامت از جمله لوازم اتاق عمل، آیسییو، لوازم جراحی، تجهیزات آزمایشگاهی، ماموگرافی و مواد مصرفی که در حوزههای مختلف پزشکی مصرف میشوند در معرض دید بازدیدکنندگان قرار میگیرد.
نمایشگاه دائمی محصولات فناورانه
معرفی پتانسیلهای کشور بهعنوان یکی از پیش نیازهای حضور این صنایع و محصولات در بازارهای ملی و بینالمللی است. یکی از اقدامات مهم در این زمینه ایجاد نمایشگاه فناوریهای پیشرفته کشور است. پارک فناوری پردیس با همراهی شرکتهای عضو پارک اقدام به ایجاد چنین نمایشگاهی نموده است. در این نمایشگاه محصولات شرکتهای مختلف عضو پارک فناوری پردیس و برخی دیگر از شرکتهای فناور کشور در حوزههای فناوری پزشکی (دارویی تجهیزات پزشکی) قرار دارد. هدف ایجاد این نمایشگاه به اشتراک و نمایش گذاشتن نتایج فعالیتها، رویدادها و فعالیتهای حوزه فناوری پیشرفته کشور است که به همت متخصصان، محققان و صنعتگران کشور ایجاد شده است. این نمایشگاه با دو هدف معرفی شرکتها و دستاوردهای آنها و دیگری ایجاد فضای مناسب برای توسعه ارتباط موثر ایجاد شده است.
نمایشگاه اینوتکس
سیزدهمین دوره اینوتکس؛ نمایشگاهی که اکنون تبدیل به بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری در کشور شده است و هر ساله میزبان بیش از صدهزار مخاطب از سراسر جهان است، در اردیبهشت 1403 برگزار شد.
این نمایشگاه پل ارتباطی بین بازرگانان، فناوران، صنعتگران و محققان کشورهای گوناگون است که برای نمایش کالاها و محصولات و خدماتشان و جذب سرمایهگذار و همینطور بهدست آوردن آخرین اطلاعات در زمینههای گوناگون از جمله قیمتهای رقابتی در سطح جهانی، آخرین استانداردهای کیفی، آخرین پیشرفتهای صنعتی و دستاوردهای پژوهشی و علمی است.
سه مورد از مهمترین اهداف نمایشگاه اینوتکس، ارتباط با سرمایهگذاران داخلی و خارجی و ارتباط استارتآپها با سرمایهگذارها، همکاری و مشارکت بین شرکتها و استارتآپهای داخلی و بینالمللی و در آخر برقراری ارتباط، تبادل و شبکهسازی بین علاقهمندان، فناوران و پژوهشگران است.
ایجاد فضاهایی همچون پارک فناوری پردیس و برگزاری کارگاههای آموزشی، توسعه منابع انسانی و ایجاد فرصت پیشرفت برای نخبگان و پرورش ایدههای نو از بهترین موقعیتها برای دانشجویان و علاقهمندان به حوزه کارآفرینی و فناوری است. کارآموزی، اشتغال و یادگیری و حمایت از ایدههای نو از جمله فرصتهای طلایی است که پارک فناوری پردیس در اختیار افراد قرار داده است.
انتهای پیام/