سفارش رپورتاژ آگهی: 09128237336

مراسم اختتامیه المپیک فناوری ۱۴۰۳ در منطقه بین‌المللی نوآوری ایران برگزار شد/ برگزیدگان رقابت‌های ۶ گانه معرفی شدند

مراسم اختتامیه المپیک فناوری ۱۴۰۳ با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، معاون علمی رئیس‌جمهور و جمعی از مسئولان در منطقه بین‌المللی نوآوری ایران برگزار شد. در این مراسم از برترین‌های این رویداد تقدیر شد.

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی به نقل از روابط‌عمومی منطقه بین‌المللی نوآوری ایران، مراسم اختتامیه المپیک فناوری ۱۴۰۳ با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مهدی صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فعالان زیست‌بوم نوآوری کشور در منطقه بین‌المللی نوآوری ایران برگزار شد.

 محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در این مراسم با اشاره به اسناد بالادستی در حوزه فناوری گفت: دولت با تمام توان در خدمت راهبرد توسعه فناوری است و معاون علمی رئیس‌جمهور این مأموریت را دارد تا موانع رشد فناوری در کشور را شناسایی و با همکاری نخبگانی، جوانان و نوجوانان راه‌حل عبور از موانع را تعریف کنند.

 حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور نیز در سخنانی با اشاره به برگزاری المپیک فناوری در ۶ حوزه فناوری گفت: برای تشکیل زیست‌بوم نوآوری، نیاز به ایجاد نوآوری است و المپیک فناوری در تلاش است تعریفی در ۶ حوزه فناوری‌های نوظهور ایجاد کند.

 وی افزود: برخلاف المپیادهای ورزشی، وقتی دانشجو در المپیک فناوری به مقام می‌رسد کار او تازه آغاز می‌شود تا بتواند ایده را به کار و فناوری تبدیل کند.

 در بخش دیگری از این مراسم، مهدی صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به فعالیت ۲۲ساله این پارک برای توسعه زیست‌بوم نوآوری کشور گفت: در حال حاضر، پارک با وسعتی بیش از ۱۵۰ هکتار پذیرای فعالان فناوری کشور است.

 وی ادامه داد: برای توسعه پارک فناوری پردیس و افزایش تراز بین‌المللی آن، مصوبه ارتقای پارک و ایجاد منطقه بین‌المللی نوآوری ایران در هیئت دولت تصویب شده است.

سخنگوی دولت نیز در این مراسم و در جمع خبرنگاران گفت: اساسنامه سازمان ملی هوش مصنوعی در معاونت علمی ریاست جمهوری در حال تدوین است و در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب می‌رسد.

 در ابتدای این مراسم نیز سجاد عباسی فشمی دبیر رویداد المپیک فناوری، از رقابت ۱۶۱۴ نفر در مرحله نهایی المپیک فناوری خبر داد و گفت: این رویداد در ۶ رشته ربات‌های جنگجو، رباتیک، هوش مصنوعی، برنامه‌نویسی، پهپاد و امنیت سایبری برگزار شد که هر کدام از این لیگ‌ها دارای زیر لیگ‌هایی بوده است.

 فشمی بیان کرد: در این دوره از رقابت‌ها ۶۳۲۰ نفر ثبت‌نام کردند که در نهایت ۱۶۱۴ نفر به مرحلهٔ نهایی راه یافتند. در لیگ ربات‌های جنگجو ۵۰ تیم، در لیگ امنیت سایبری ۸۱۰ نفر، در لیگ پهپاد ۱۳۶ نفر و در لیگ رباتیک ۶۲۷ نفر حضور داشتند.

 در انتهای این مراسم، از برترین‌های المپیک فناوری در لیگ‌های مختلف تقدیر شد.

در مراسم اختتامیه المپیک فناوری ۱۴۰۳، از برترین های این رقابت‌ها تقدیر شد. بخش‌های رقابتی المپیک فناوری ۱۴۰۳ در شش رشته اصلی شامل هوش مصنوعی، برنامه‌نویسی، امنیت سایبری، رباتیک، ربات های جنگجو و پهپاد برگزار شد.

  به گزارش روابط‌عمومی منطقه بین‌المللی نوآوری ایران، مراسم اختتامیه المپیک فناوری ۱۴۰۳ عصر امروز دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ در منطقه بین‌المللی نوآوری ایران برگزار شد.

 در این مراسم با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مهدی صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران فناوری کشور از برگزیدگان این رویداد تقدیر شد.

 برترین‌های رقابت هوش مصنوعی

 در رقابت هوش مصنوعی و در لیگ پردازش داده، تیم «DUDES» به‌عنوان تیم اول معرفی شد. تیم «خیارینو» به مقام دوم دست‌یافت و تیم «هوش خیلی مصنوعی» سوم شد.

 در لیگ پردازش متن نیز تیم «مُلزَم» اول شد. تیم «DeepLang» به مقام دوم دست‌یافت و تیم «کشف» سوم شد.

 در لیگ پردازش تصویر نیز تیم «ابوریحان» رتبه اول را کسب کرد. تیم‌های «CS:GO» و «حاجی بَکِندِه» نیز دوم و سوم شدند.

 برترین‌های رقابت رباتیک

 در لیگ‌های مأموریت غیرممکن دانش‌آموزی، تیم نینجا ترتلز در رده سنی زیر ۱۹ سال و تیم فردوسی ام آی در رده سنی زیر ۱۴ سال رتبه اول را کسب کردند.

 در رقابت ربات‌های انباردار نیز تیم روبو سپهر اول شد. تیم الیت رتبه دوم را کسب کرد و تیم خوارزمی سوم شد.

 در لیگ خانه هوشمند و در رقابت زیر ۱۹ سال، تیم SSM God رتبه اول را کسب کرد. تیم Sweepers دوم شد و تیم Ferdowsi 2 minutes به مقام سوم دست‌یافت. در رقابت زیر ۱۴ سال هم تیم ارور ۴۰۴ اول شد.

 در رقابت «جنگنده هوشمند، اختراعات و ایده» نیز در لیگ جنگنده هوشمند سنگین‌وزن تیم IRC Fighter، در لیگ اختراعات دانشجویی تیم Athmira، در لیگ اختراعات زیر ۱۹ سال تیم SPUD، در لیگ اختراعات زیر ۱۴ سال تیم pv_ferdowsi و در لیگ ایده زیر ۱۴ سال نیز تیم سینا مقام اول را کسب کردند.

 در رقابت خودروهای خودران، در لیگ شبیه‌ساز خودروی دانش‌آموزی mega vision و پرژن گالف اول شدند. در لیگ شبیه‌ساز خودروی دانشجویی نیز تیم FUM VC اول شد. در لیگ شبیه‌ساز خودروی دانشجویی نیز تیم Ace اول شد.

 برترین‌های رقابت پهپاد

 در لیگ امداد دانشجویی تیم R3UAV، در لیگ سرعت دانشجویی تیم EEIUST و در لیگ سرعت دانش‌آموزی نیز تیم شیردال اول شدند.

 برترین‌های رقابت برنامه‌نویسی

 در لیگ پایتون / جنگو تیم Cigarettes after code، تیم Beast و تیم Go Karan به ترتیب اول تا سوم شدند.

 در لیگ فرانت‌اند تیم‌های script squad، حاجی بکنده و chinchilla به ترتیب اول تا سوم شدند.

 در لیگ پی‌اچ‌پی/لاراول نیز تیم «هانتر» اول شد و تیم‌های Backend Knights و لاراول نیز دوم و سوم شدند.

 برترین‌های رقابت ربات‌های جنگجو

 در لیگ ربات‌های سنگین‌وزن تیم دیاکو قهرمان شد. در بخش ربات‌های سبک‌وزن میز تیم دراگون قهرمان شد و تیم‌های علم و صنعت ۱ و علم و فن ۲ نیز دوم و سوم شدند.

 در بخش ربات‌های دانش‌آموزی نیز تیم‌های ادمیرا، رنجر و فناور ۲ اول تا سوم شدند.

 برترین‌های رقابت امنیت سایبری

 در لیگ حمله و دفاع، تیم Inspect Element اول شد. تیم Disqualified رتبه دوم را کسب کرد و تیم D.O.T سوم شد.

 در لیگ رقابت سخت‌افزار نیز تیم‌های Disqualified، Inspect Element و OlympicsPwNers به ترتیب اول تا سوم شدند.

انتهای پیام/

اگر به کارآفرینی علاقه‌مند هستید از این رسانه دیدن کنید

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا