سفارش رپورتاژ آگهی: 09128237336

علی اکبریان: پارک فناوری پردیس در آینده نزدیک به بهشت فناوری غرب آسیا تبدیل می‌شود

مدیر کل نظارت و ارزیابی واحدهای فناور پارک فناوری پردیس با اشاره به تاریخچه این پارک، گفت: پارک فناوری پردیس در حال حاضر در مساحتی ۴۰۰ هکتاری به بیش از ۴۰۰ شرکت فعال مستقر خدمات ارائه می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری موفقیت شناسی به نقل از ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴، وی با اشاره به افق توسعه هزار هکتاری پارک فناوری پردیس، افزود: «تلاش بر اینست این پارک در آینده نزدیک به بهشت فناوری غرب آسیا تبدیل شود که البته رسیدن به این قله نیازمند همکاری و تعامل شرکت‌های فناور و زیست بوم نوآوری و فناوری کشور است.»

علی اکبریان با اشاره به ماموریت‌های ملی و بین‌المللی پارک فناوری پردیس، تاکید کرد: «از همان ابتدا، راه‌اندازی فن بازار به عنوان یکی از ارکان زیست بوم نوآوری و فناوری در دستورکار پارک فناوری پردیس قرار گرفت، در حالی که موضوع تبادل فناوری از ۱۹۵۰ در جهان آغاز شده بود. به هر حال، پارک فناوری پردیس بعد از یک دهه کار تحقیقاتی توانست با راه‌اندازی فن بازار ملی، شرایط لازم را برای تبادل فناوری در سراسر کشور فراهم کند.»

مدیر کل نظارت و ارزیابی واحدهای فناور پارک فناوری پردیس ادامه داد: امروز شبکه ملی فن بازار با کمک کارگزاران، بخش‌های دولتی و بخش‌های خصوصی، دفاتر استانی خود را فعال کرده است و ارتباط بسیار نزدیکی بین صنعت و زیست بوم نوآوری اعم از نوآوران، فناوران و شرکت‌های دانش بنیان و همچنین استارت‌آپ‌ها ایجاد شده است و رویدادهای متعددی ذیل فن بازارها در حال انجام است تا با تزریق فناوری و نوآوری به بخش‌های مختلف صنعت، نیازها و مسائل موجود را به صورت دانش بنیان حل کنند.

علی اکبریان یادآور شد: «خوشبختانه می‌توان اذعان کرد فن بازار ملی ایران امروز به پویایی رسیده است.»

وی برگزاری ریورس پیچ‌ زیر سایه ابررویداد اینوتکس را یکی از مصادیق اثرگذاری فن بازار ملی دانست و تصریح کرد: برگزاری این نشست‌ها نقش بسزایی در ارائه دقیق و علمی نیازهای شناسایی‌شده در صنایع به زیست بوم نوآوری کشور و یافتن راهکارهای خلاقانه برای حل آنها دارد.

مدیر کل نظارت و ارزیابی واحدهای فناور پارک فناوری پردیس در ادامه با اشاره به نقش مهم صنعت ارتباطی در اقتصاد امروز جهان، گفت: صنایع ارتباطی یکی از پیشرانان اقتصاد امروز جهان هستند و اثرگذاری آنها به حدی است که هرگونه رشد در این صنایع منجر به رشد تولید ناخالص ملی و تسریع آن در صنایع دیگر می‌شود. از این رو برگزاری رویدادهای ارائه نیازهای فناورانه این صنایع امری ضروری و الزامی است.

وی توسعه و تعمیق ارتباط صنایع به ویژه صنایع ارتباطی با استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های نوآور را ضروری توصیف و خاطرنشان کرد: این ارتباط با شتاب و عمق بیشتر باید انجام شود تا هم صنایع هم زیست بوم نوآوری و هم کشور از منافع آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

اگر به کارآفرینی علاقه‌مند هستید از این رسانه دیدن کنید

پایگاه خبری موفقیت شناسی

هدف ما امیدآفرینی در جامعه و ایجاد حس خوب و مثبت است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا